Soundos El Ahmadi is ‘stiekem’ al bevallen van zoontje

Soundos El Ahmadi is 'stiekem' al bevallen van zoontje

Soundos El Ahmadi is ‘stiekem’ al bevallen van zoontje. Een tijdje lang heeft ze het geheim gehouden, maar nu maakt ze het bekend op Instagram middels een vreselijk filmpje. Fijn voor haar. Dan kan de jankerd weer lekker rolletjes krijgen.

‘Stiekem’ bevallen

Op Instagram deelt Soundos het nieuws met een simpel filmpje erbij waar ze het gespuis op vasthoudt. Ze heeft een brede glimlach op haar gezicht. ‘Stiekem al een week moeder van een zoon’, schrijft ze erbij. Verder wil ze niks zeggen over hoe de jongen heet en wanneer hij precies geboren is. Wat het uitmaakt als je die informatie wel zou geven, weet ik ook niet. Maar het zal wel.

Angst voor een tweede kindje

Het schijnt een moeilijk proces voor Soundos te zijn geweest om de keuze voor een tweede kind te maken. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat ze haar genen dan door zou geven in het kind. Oh, nee, wacht… Ze heeft een andere reden.

Haar eerste kindje, een dochter, was te vroeg geboren. Daarom heeft ze een angst ontwikkeld om hetzelfde proces nog een keer door te moeten lopen. Het had namelijk net zo goed gekund dat een vroeggeboorte bij dit kind ook van toepassing zou zijn, maar dat was het gelukkig niet. (Althans… Ze geeft er weinig over prijs, dus misschien was het in dit geval ook wel aan de orde, maar dat zullen we niet weten).

Rolletjes

Verder geeft ze nog te kennen dat ze niet kan wachten om haar dochter te zien ‘shinen’ in de rol van grote zus. Nou denk ik dat RTL Boulevard de boodschap verkeerd heeft begrepen, want jankerd Soundos kan natuurlijk vooral niet wachten om zichzelf weer in een rol te zien. Wat voor slechte rol dat dan ook mag zijn.

Alle gekheid op een stokje: Gefeliciteerd, meid! En vooral veel succes gewenst!