Uit eerste hand

Smeerlap Sidney Smeets te hard aangepakt

Sidney-Smeets

Weten jullie nog die D66’er die met jongens van 16 en jonger wilde ketsen en daarom zijn zetel moest inleveren? Die goorlel Sidney Smeets was dat. Grappig natuurlijk want die pedo-advocaat als zijn club D66 hebben altijd het hoogste woord over goede zeden, maar blijken telkens dat zelf aan de glimmende SM-laars te lappen. Enfin, zijn vroeger baas Gerard Spong vindt dat ie te hard is aangepakt. En dat is echt ongelofelijk.

In de Volkskrant zegt Spong: “Ik vind het erg vervelend voor hemzelf, want hij had zich ontzettend verheugd op dat Kamerlidmaatschap. Ik vond de paginagrote foto’s van hem in de krant ook niet nodig. Uw krant heeft zich daaraan ook schuldig gemaakt.” Goh, hij had zich verheugd op het Kamerlidmaatschap. Ja, dan moet je natuurlijk heel voorzichtig zijn met je artikelen. Die smeerpijp had zich echt verheugd hoor. Stop de persen!!!

 “Je had kunnen volstaan met een wat serener berichtgeving. Maar ja, het ging om een Tweede Kamerlid en dan lijken ineens alle wetten van de ethiek weg te vallen. Dat is een buitengewoon betreurenswaardige bijkomstigheid van wat er is gebeurd.” Dat meneer Spong zijn ex-medewerker wil verdedigen is misschien best vriendelijk, alleen het zegt wel heel veel over hem en zijn zedenleer. Smeets heeft alles en iedereen tot vijand gemaakt voordat hij de Kamer inging en sodemieterde toen gigantisch op zijn arrogante bek. En dan berichtgeving buitengewoon betreurenswaardig noemen. Terwijl Sidney jonge jongens heeft misbruikt en een levenslang trauma heeft aangedaan. Wat een viezerik.

Nog geen reacties