UPDATE! D66 smeerpijp Sidney Smeets bij VI gesloopt

Het pedo-Kamerlid van D66 maakt de tongen de afgelopen dagen los. Smeets benaderde jonge jongens via social media voor seks. De 45-jarige advocaat probeert kinderen vanaf 16 jaar en jonger in zijn bed te krijgen. Dat is al ernstig genoeg, alleen staat Sidney bekend als iemand die anderen structureel de maat neemt wat deugt en niet. Meneertje valt dus even dubbel en dwars door de mand. De heren van Veronica Inside Radio maakten zich er vanmorgen ook druk over.

Rick Romijn

Sidekick Rick Romijn “Ik volgde hem al op Twitter en dat is een zeer controversiële man. Als jij zegt: ‘Het is mooi weer!’, dan zegt hij: ‘Hoe kom je erbij kl*otzak?’ Weet je wel. En als je zegt: ‘Het regent’, dan zegt hij: ‘Helemaal niet, het is mooi weer!’ Een heel rare vent is het. Hij was advocaat van de praktijk van Spong. Maar ja, die heeft gewoon heel rare dingen met jongens gedaan.”

Wilfred

“Sidney Smeets is de afgelopen jaren overal voor op de barricaden gegaan. Ik herinner me ook hoe hij ons programma onafgebroken homofoob noemde en racistisch en ‘haal het van de buis’. Dat soort dingen allemaal. Ik vind het prima als je zo’n voorvechter bent, maar als dan zelf blijkt dat je zulk gedrag eventueel hebt vertoond, dan is het wel dubbel”, aldus Genee.

Grindr

D66 doet intern onderzoek wat betekent dat ze hopen dat het voorbij waait. Maar de dagen lijken geteld voor de pedo. Bij VI werd Smeets ‘gore viespeuk’ en een ‘rare vent’ genoemd. Roddelpraat heeft een conversatie van ene “Sidney” met de foto van het Kamerlid van Grindr binnen gekregen waar hij een jongen van 16 voor seks aanbiedt. Volgens hem niets illegaals aan.

UPDATE: Smeets stapt op als Kamerlid.

7 reacties op “UPDATE! D66 smeerpijp Sidney Smeets bij VI gesloopt

  1. Robbie zegt:

    En toch schijnt het te mogen volgens de wet, las op RTL dat je gewoon met 16-jarige mag afspreken en sex hebben enzo… Zelf ook nooit geweten, dus morgen rond uurtje of 12 staat deze jongen bij de middelbare school. Nee is gewoon belachelijk natuurlijk, en wie geloofd nu een ‘intern onderzoeksteam’ van D66?? Het is gewoon een gore hond die moet oprotten….

    0
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.