Slijpol maakt Onrecht met iemand


Zelf zegt ie dat wij het al van mijlen zagen aankomen dat hij samen met Mark Baanders Onrecht bij die k*tomroep zou gaan maken, maar wie is de beste man? Nog nooit van die fluim gehoord en nu doet ie of wij allemaal op hem zaten te wachten. Meneertje Derde Keus omdat die twee mutsen niet wilden.

Want Roxanne Kwant (wie?) en Michelle Willemsen (dat iets te oude poppetje van Telegraaf-tv) zeiden nee tegen Weesie (walgelijke man). Enfin, nu doet Niels Oosthoek het programma van Dennis en Bram. Wie Niels Oosthoek is weet alleen zijn moeder, de buurvrouw en Dominique. Het zal wel, we kijken toch niet.

25 reacties op “Slijpol maakt Onrecht met iemand

  • Om te kotsen zegt:

   Echt een stel mongolen die bedenken dat iemand dan voor een fototje op de auto moet gaan staan. Weet je wat ook heel leuk is voor de foto? laten we het raam opendoen van de passagierskant en dat slijptol er dan doorheen gaat zitten! godverdomme wat vet zeg! wat leuk! echt goed bedacht! Nu gaan er zeker veel meer mensen naar dit kut programma kijken. Het trieste is nog dat deze figuren zich er nog voor laten lenen ook. Ik had mijn hand op het voorhoofd gelegd van dit creatieve brein en gevraagd of ze niet even 3 dagen in bed zal gaan liggen???
   Om te kotsen dit. Minachting naar de Nederlander door dit soort nietszeggende en kansloze foto’s te maken!

   12
   5
  • Droeftoeter zegt:

   Wat een woede om een foto?! Geweldig en ik snap het helemaal….dacht precies hetzelfde, wat een armoe!
   Die hoogwaterbroekjes maken het ook echt wel af hoor….

   10
   0
 1. willem zegt:

  Allebei beste lui,
  Jammer dat ze niet de ballen hebben om nee te zeggen tegen die walgelijke man.
  Hopelijk groeit het imperium van Dennis en Jan naar iets waar Talpa en de NPO alleen van zouden kunnen dromen en concurreren ze de rest kapot. Go Jan Go Dennis

  12
  1
 2. Robbie zegt:

  Vind het allemaal wel best. Onrecht word never nooit meer zo leuk als met Bram en Dennis. 1 Die hartstikke bang was en 1 die nergens voor terugdeinst. Ik weet nu al hoe deze onrecht gaat lopen, dus hoef niet eens te kijken……………..

  5
  0
 3. Royal zegt:

  Niels heeft gewoon al jaren best een leuk YouTube programma en ja Dennis en Bram waren geniaal.
  Maar geef deze 2 eerst een kans alvorens we ze gaan affikken.

  14
  5
  • Puddingdruppel zegt:

   Helemaal mee eens. Ik ken ze allebei en heb aan beide geen hekel. Of ze dít goed neer gaan zetten is de vraag, maar laten we eerst dat antwoord afwachten voordat we ze gaan bekritiseren.
   Bram en Dennis deden het leuk, maar het was ook een rommeltje. Ik keek er eerder naar voor de droogkloterij dan het echt helpen van mensen. En die droogkloterij heeft Niels ook, dus het zou best nog wel eens leuk kunnen worden.

   8
   1
 4. Sandert nsb schimmelpenis en Japio de clown zegt:

  Mijn eigenste maatje Japio Reesema en ikzelf hebben ook iets met foute zaken aan het daglicht stellen in een podcast.
  Zoals : Jan Roos ga direct naar de gevangenis, ga niet langs start en je ontvangt geen 200 euro.

  0
  3
 5. Niels Oosthoek zegt:

  Jan ik ben geen onbekende. Ik maak al een aantal jaren deel uit van het programma Gierige Gasten op Youtube. Die ervaring kwam mij goed van pas, toen ik werd gevraagd om het programma Onrecht samen met Mark Baanders te gaan presenteren.

  7
  5
 6. Maarten zegt:

  Niels Oosthoek maakt op zich wel leuke programma’s op youtube met Gierige Gasten. Bram en Dennis zijn niet te evenaren maar Slijptol en Niels zijn wel goede gasten. Weesie had slechtere opvolgers uit kunnen kiezen.

  6
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.