SCOOP: PowNed komt terug met Onrecht

Nou en, zou je zeggen. Wat maakt mij het uit wat die k*tomroep van Dominique Weesie (walgelijke man) uitvreet. Maar dit is wel heel zuur. Het is namelijk het oude programma van onze Dennis en Bram Krikke. Een schop in de rug dus van onze vriendelijke vriend uit Glanerbrug. En die roestige dolk wordt er niet alleen door PowNed ingedraaid.

Want niemand minder dan Mark Baanders, beter bekend als Slijptol, gaat het presenteren met nog een talentloze. Gênant natuurlijk omdat hij samen met Dennis ooit is begonnen met Roddelpraat. Hij moest stoppen van Dominique Weesie (walgelijke man) en dus nam Jan zijn stokje over. Wat overigens een extreem geluk bij een ongeluk is geweest. Want laten we eerlijk zijn, waar Jan Champions League speelt, komt Mark niet verder dan de zaterdagmiddagamateurs.

Dat Slijptol niet eens even met Dennis heeft gebeld is natuurlijk niet chique, maar wellicht had Mark zich weer eens een delirium gezopen en het tussenschotje bijgepoederd.

16 reacties op “SCOOP: PowNed komt terug met Onrecht

  • Mr. Shownieuws zegt:

   RoddelPraat kan de productie, Jan+Dennis en de site nu nog maar net betalen, dan kunnen ze Markie er zeker niet bij betalen. Die is nu een royaal NPO-loon gewend.

   0
   0
 1. Dominiek Dachau zegt:

  Kus mijn voeten, ondankbaar stuk vreten. Zonder mijn Goddelijke hand zat Dennis lijm te snuiven in een verpauperde zuipschuur. Ik heb jou gecreëerd. Vergeet dat niet.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.