Slachtoffer Thijs Römer is boos op Dennis Schouten: ‘je bent geen haar beter’

Slachtoffer Thijs Römer plaatst jankbericht

Slachtoffer Thijs Römer is boos op Dennis Schouten. Ze deelt dit in haar verhaal op Instagram en schrijft aan Dennis: ‘je bent geen haar beter’. Dat vindt ze vanwege een uitspraak die Dennis over haar had gedaan in de Nieuwe Revu.

‘Ontzettend dik klein meisje’

In een interview met de Nieuwe Revu heeft Dennis gesproken over de situatie van Thijs Römer en zijn slachtoffers. In dit interview zei hij: “Het meest opmerkelijke vond ik, en je mag erbij opschrijven dat dit een bijzonder onsympathiek standpunt is van mij: ik begreep vooral niet dat zo’n goed uitziende acteur wat wil met een ontzettend dik klein meisje.”

Dennis neemt wederom geen blad voor de mond en gooit er bruut uit: “Buiten het feit dat het buitengewoon smerig en onpasselijk is omdat die meid minderjarig was, snap ik ook niet wat hier mooi en leuk aan is.” Dennieboy noemt het onbegrijpelijk dat Thijs haar seksueel heeft willen misbruiken, haha. Erg sympathiek is het inderdaad niet, maar… kloppend is het wel.

‘Thijs Römer is vol van zichzelf’

In het interview was Dennis ook niet van plan om Thijs zelf te sparen: “Met alle respect: het hoogste wat er op zijn cv prijkt, is een rol in Moordvrouw, niet eens een hoofdrol maar een rol. Als je dan zelf bedenkt dat er een fanclub moet komen, waar hij zelf een bepaalde rol of taak in vervult, dan ben je wel behoorlijk vol van jezelf.” En ook daar slaat Dennis weer de spijker op z’n kop, want inderdaad: waar de f*ck haalt hij fans vandaan? Waarschijnlijk uit een instelling en dan krijg je vroeg of laat inderdaad dit soort problemen.

Slachtoffer Thijs Römer is boos

Nena schrijft nu op Instagram: “Op mijn veertiende was ik nog niet zo’n “dik klein meisje” ik had een prima postuur, maar door wat er is gebeurd (thanks to Thijs) slik ik tot de dag van vandaag 20 pillen per dag en ja daar kom je inderdaad van aan!” Dus zelf erkent ze haar huidige postuur wel, maar dat zou dan de schuld zijn van Thijs. Wat die man ook wel of niet gedaan zou hebben, dit gaat allemaal erg ver.

Eerlijk is eerlijk: Dennis zegt hier wat we allemaal denken. Het is en blijft een raar verhaal. Waarom Thijs een fanclub heeft als totale nul, waarom Nena iemand is die je zou willen berichten en die zelf uit een instelling komt, waarom ze zo graag de aandacht wil opzoeken, etc. Maar wat echt de grote vraag is in dit verhaal… Nena zegt dat Dennis geen haar beter is dan Thijs. Of terwijl: De mening die Dennis deelt in een interview is net zo erg als iemand die minderjarige meisjes seksueel misbruikt. Pas maar op dat je over tien jaar niet ook beschuldigd wordt van haar ongezonde postuur, Den.

Slachtoffer Thijs Romer Boos Dennis Schouten
Slachtoffer Thijs Römer is boos op Dennis Schouten: ‘je bent geen haar beter’ 3