Roddels & Scoops

Shownieuws weer aan het victim blamen

John de Mol wil Roddelpraat mollen John de Mol is enge dictator | Roddelpraat Nieuws

Je zou toch verwachten dat de jongens en meisjes van Shownieuws iets geleerd hebben van hun ronduit walgelijke uitzending nadat een vermeend misbruikslachtoffer van Marco Borsato aangifte tegen hem had gedaan. De hele studio nam het voor de zanger op en vertelde dat het meisje het allemaal verzonnen moest hebben. Ze vergaten er even bij te vermelden dat ze allemaal een zakelijk of privé contact met de Borsato’s hebben.

Maar ze hebben dus niks geleerd. Gisteren zaten er allemaal vrienden en bekenden van de familie De Mol en de smeerpijp van een Jeroen Rietbergen de boel zo te verdraaien dat hij, Linda en John de slachtoffers zijn. Vooral Patty Brard deed erg haar best om zo diep mogelijk in de hol van haar werkgever te kruipen.

Kan iemand deze wereldvreemde dinosaurus afvoeren? #shownieuws pic.twitter.com/xzNaW9HwDy

— Kitty Herweijer (@kittyherweijer) January 15, 2022

Het geeft toch wel aan wat een zieke inteeltbende Hilversum is. Ze dekken elkaar allemaal en John de Mol is de grote baas. Je zou het bijna een criminele organisatie kunnen noemen. Want iedereen was al jaren op de hoogte van het wangedrag van de man van Linda. Ook John. En toen dit verhaal naar buitenkwam werd er pas iets aan gedaan. Nou ja, de dader nam ontslag.

Zo netjes is de familie De Mol dus, maar wel Dennis onder druk zetten door Talpa schoothondje Paul Römer om met Roddelpraat te stoppen omdat het niet chique is.

Nog geen reacties