Shownieuws snapt niks van Famke Louise zaak

Shownieuws

Je kan het ze misschien niet eens kwalijk nemen. Ze komen de studio binnen, weten wie ze moeten verdedigen, ophemelen en aanvallen en gaan weer naar huis. Maar godallejezus, wat was de uitleg van de Famke Louise zaak gisteren weer slecht. Ondanks het optreden van ons Dennis.

Waar draait het nu om? Dat Famke Louise glashard heeft gelogen. Dat haar verhaal over dat ze niet aan het optreden was, dat de muziek allemaal van haar telefoon komt, dat ze niet wist dat ze gefilmd werd, dat het een privébezoek betrof totaal niet klopt. En waar komt Shownieuws mee? We pesten haar met een t-shirt. En dan vinden nog een paar van die mutsen (wie zijn dat?) dat we inderdaad maar eens 10k per keer moeten betalen als we haar achterlijk wijf noemen. Dit is het zelfde programma waar misbruikslachtoffers werden gesloopt.

28 reacties op “Shownieuws snapt niks van Famke Louise zaak

  • Guus zegt:

   Geen idee. Ik kijk nooit SBS.
   Achterlijke programma’s.

   Maarre… Lies, als je een keertje wil afspreken?

   24
   1
  • En voor een beetje clout, sucken ze die zegt:

   Lies? Lies Zhara? Daar mag wat mij betreft best weer een nieuw artikel over komen.

   Kunnen we weer lekker genieten van heerlijke borsten, een heerlijke kont en spannende praatjes van onze Jan.

   Ik zou zeggen, komt u maarrr..

   9
   0
  • Scoop zegt:

   SCOOOOOOOOOOOOOOP

   Gordon: ’Terugvallen zullen blijven komen in mijn leven’
   Updated 26 min geleden
   27 min geleden
   in STERREN

   Ⓒ ANP/HH

   Gordon denkt dat hij niet altijd clean en nuchter zal kunnen blijven. „Die terugvallen zullen blijven komen in mijn leven”, zei de zanger, die kampte met een drank- en drugsverslaving, in het programma Boerderij van Dorst. „Ik heb af en toe een soort van uitlaatklep nodig.”

   De 53-jarige Gordon liet zich in 2019 behandelen in een kliniek en gebruikte toen een jaar geen drank en drugs. Tijdens de coronapandemie had hij een terugval. De zanger verwacht dat die zullen blijven komen. „Een jaar heeft 365 dagen en als het dan dertig keer misgaat per jaar – zo reken ik dan – dan heb je nog steeds 335 dagen je best gedaan. Dat is mijn houvast.”

   ADVERTISEMENT

   In zijn nieuwe woonplaats Dubai lukt het hem makkelijker om „zo min mogelijk van het pad te gaan.” In Nederland vindt hij dat moeilijker. „Je hebt het sneller dan je eten”, zegt Gordon over de bezorging van cocaïne. „Je hebt Thuisbezorgd en ’snuifbezorgd’ en ’snuifbezorgd’ is sneller.”

   De zanger is niet alleen daarom blij dat hij is verhuisd. Ook het anonieme leven bevalt hem goed. „Ik heb gewoon mijn leven weer terug. Ik kan ergens in een mall lopen waar niemand naar me omkijkt. Dat heb ik echt gemist.

   4
   1
  • Je therapeut zegt:

   Cocaïne junkie.

   Ontkennen is zinloos.

   “‘Een jaar heeft 365 dagen en als het dan dertig keer misgaat per jaar – zo reken ik dan – dan heb je nog steeds 335 dagen je best gedaan. “”

   Of je draait het om:
   *Een jaar heeft 365 dagen en als het dan dertig keer misgaat per jaar dan heb je zo ongeveer elke 12 dagen een paar gram coke in je snottebel*

   Daarna heb je een paar dagen spijt en last van een all-time-low waarna je langzaam je zelfmedelijden en verdriet weer vergeet en twaalf dagen later scoor je weer een paar grammetjes pret.

   – Niet alleen neemt Gordon heel Nederland constant in de maling. Hij neemt ook zichzelf constant in de maling. Het is nog steeds dezelfde gestoorde en bipolaire cokejunk die we al 15 jaren iritant en onuitstaanbaar vinden.

   4
   0
  • Kip! zegt:

   De shownieuws kippetjes hoeven er ook niets van te snappen.
   De hele dag zit er een redactie te broeden op al deze showbizz flauwekul.

   Savonds tijdens het programma zelf is het autocue tijd en vervolgens discussiëren de kippetjes het uitgeschreven script zo van het papier af. Niets is spontaan. Alles in scene gezet.

   1
   0
  • Ton van Hout zegt:

   Anouk zit zondagavond in “Boerderij van Dorst” bij Raven van Dorst.

   Geinig om te kijken.

   Anouk kapte het af toen die misstanden bij The voice of Holland ineens bekend werden.

   Ze zegt nu dat ze alleen terug wil komen als coach van het programma TVOH als ze pleuris veel geld ervoor gaat krijgen.

   Dus het is alweer in kannen en kruiken. De deal is rond.

   Iedereen gaat weer over tot de orde van de dag en de slachtoffers kunnen erin stikken. Linda de Mol straks ook weer terug op tv.
   John de Mol heeft met geld gesmeten en iedereen houdt z’n bek.

   Zo werkt dat blijkbaar.

   22
   1
  • Anti Alles zegt:

   Lekker belangrijk wie er überhaupt bij dat kut programma zit. Ik kijk er toch niet naar.

   5
   3
  • Moeilijk nederlands zegt:

   @anita. Langzaam lezen. Begrijpen Reageren.

   Raven van Dorst krijgt in Boerderij Van Dorst bezoek van Gordon en Anouk, die komen helpen om Ravens droom uit te laten komen: zelfvoorzienend leven.

   6
   0
  • Journalist zegt:

   Dat komt wel als ze het mogen snappen van oom John.

   Famke heeft teveel bewijs tegen Ali B (de rapist) dat zint John niet.
   En John de Mol zit met zijn belang in TVOH en Ali B.

   En dan helpt het niet dat Paul R. ook een rapist in de familie heeft, en dat zijn zoontje Vieze Johnny een rapist is en dat zijn zwager Vieze Jeroentje een rapist is en dat de halve redactie van shownieuws met Erland naar bed is geweest enzovoorts.

   Daarom snappen ze het nu niet.

   12
   0
  • Frida Ponteveer zegt:

   Ik snap niet dat Erland Galjaard niet bij Sandra Schuurhof is gebleven in plaats bij dat magere scharminkel.
   Wat heeft Wendy van Dijk nou helemaal bereikt behalve met een vermomming buitenlanse touristen in de maling nemen in Ushi en van Dijk? Ik snap dat niet

   17
   0
  • Tonke Schreivers zegt:

   Erland Galjaard zag het zelf ook niet meer zo duidelijk, want terwijl hij de katjes in het donker kneep met Sandra Schuurhof ging zijn eigen vrouw vreemd met onder andere Robbert Boekema en Thijs Römer.
   Die waren allebei door Wendy van Dijk meegelokt onder valse voorwendselen. Ook Arie Boomsma, wiens voorliefde voor kleine jongetjes
   bekend is wordt genoemd. Erland Galjaard heeft later besloten af te zien van een echtscheiding toen hij betrapt werd met een stagiaire waardoor hij als medeschuldige veel kapitaal zou verliezen als hij de scheiding zou doorzetten.

   4
   0
 1. Pieter zegt:

  Mooi T-shirt.

  Duidelijk statement.
  Dankzij SBS6 Shownieuws zijn er nog weer 221.000 mensen extra die weten dat het over Famke Louise gaat.

  Pixelpoppetje vind ik persoonlijk niet héél goed gelukt, had ook Sandra Schuurhof of dat andere mokkel kunnen zijn. Zelfde pixels. €26,50
  Alleen dan had er Lekker Mokkel ondergestaan.
  Zou ik wel bestellen.

  13
  0
  • Sam van Breedenoord zegt:

   Zo’n T-shirt met ‘lekker mokkel’ zou ik wel graag bestellen voor de zomer.
   Hoe vet kan het zijn als je overal in Europa die shirts met het RP logo ziet. Nou?

   Maar liever niet met Famke Louise erop want dat vind ik een achterlijk wijf.

   5
   0
 2. Jap zegt:

  Shownieuws ed zijn bang, heel bang van de juice channels. Vandaar dat ze er alles aan doen om ze zwart te maken. Een klopjacht zoals Yvonne Coldeweijer al zei.

  11
  0
  • Berry Macknack zegt:

   Beetje jammer dan dat de juice channels tegenwoordig met een webcam en de keukendeur als desk al twee keer meer bereik hebben als shownieuws met een voltallige redactie en vier presentatoren…

   Ik krijg steeds sterker de indruk dat televisie totaal niet relevant meer is.

   11
   0
 3. Steven S. zegt:

  Kijk het probleem met die schat van een Famke Louise is, dat zij toen het uitging met Ronnie Flex, pennywafeltjes is gaan eten in de rukbunker met onze Dennis. Er zijn toen seksuele handelingen uitgevoerd, en bij Famke zijn er toen gevoelens ontstaan.

  Maar zoals we weten heeft Dennis geen gevoelens voor meisjes. En wisselt Dennis nog sneller van seksobject dan Steven S. van onderbroek.

  Famke wil gewoon keiharde wraak op Dennis nemen, want hoe durft iemand haar af te wijzen! Maar dat heeft niemand door helaas 😭

  9
  2
 4. Opsluiten zegt:

  Gordon Steven Pedo Piemelboy, veroordeeld voor de verspreiding van kinderporn. Opsluiten en sleutel weggooien.

  1
  0
  • Henry V. (Achternaam bij de redactie bekend) zegt:

   Gewoon je bekhouden en in de kliniek blijven. Sukkels met een indicatie moeten hier weg blijven met hun semigestoorde gedrag.

   1
   0
 5. Jeff zegt:

  Zo vreemd is dat ook niet, dat die paardenkoppen het daar niet begrijpen. Een zak oostblokse stront heeft nog meer denkvermogen.

  0
  0
 6. Zzzzzzzzzzzz zegt:

  Ik zet “Shownieuws” altijd op als ik soms niet kan slapen. Echt waar, dan ben ik binnen 2 minuten vertrokken… zzzzzzzzzzzzzzzzzz

  1
  0
 7. Dr. P. Nis zegt:

  Tv sterft een langzame dood. Kende dit programma niet eens. Walgelijke figuren lijken het mij. De ene is nog geverfder dan de ander. 🤮

  0
  0

Reacties zijn gesloten.