26 reacties op “Famke Louise eist TIENDUIZENDEN euro’s van Dennis en Jan

 1. Pascale zegt:

  Ja Dennis Schouten en Jan Roos jullie moeten nu echt gaan op houden met de hele tijd te roddelen over anderen BN’ers nu is Famke Louise heel erg boos eerst roddels verspreiden dat ze is misbruikt is door Ali B en zij zegt dat er nooit iets gebeurd met haar en Ali B en dat dit een grote roddel is en dat uitgelekte diss track naar Ali B toe mochten jullie niet openbaar maken en jullie hebben toch gedaan niet zo netjes van jullie

  13
  84
  • Jan Jansen zegt:

   Whahaha Famke is vies, wat een dom wijf is dat zeg en dan heeft ze nog een kind op de wereld gezet ook, heb nu al medelijden met dat kind, met zulke imbecielen ouders.
   Als Roddelpraat nu de rechtszaak nog verliest dan is de rechtstaat door en door corrupt.

   23
   0
  • Gerald Hambeen zegt:

   Ja, niet zo mooi dat Famke Louise geen zwijggeld van Ali B. meer krijgt.
   Hij heeft haar gesponsord voor één rechtzaak om de verdachtmakingen van tafel te krijgen maar inmiddels heeft die drugsverslaafde mokro het land verlaten omdat er stiekem toch een paar nieuwe slachtoffers van gedwongen seks met Ali B zich hebben gemeld.

   Goed voor Famke Louise om te weten dat ze niet de enige is geweest.
   Jammer voor Famke Louise dat haar suikeroompje geen geld meer schenkt aan haar. Daarom moeten Jan en Dennis nu gaan betalen.
   Dat kind moet toch vreten.
   En Denzel Slagerszoon Paling verdient te weinig als koffersjouwer op Schiphol al krijgt hij er de komende maanden wel 840 euro bruto per maand bij. Gelukkig.

   34
   1
 2. De vrolijke bijstand moeder zegt:

  Rozen zijn rood
  Viooletjes zijn groen
  Vieze geuren wie loopt daar te dampen?
  Oh ja dat is Famke

  2
  3
 3. Look a like zegt:

  Jan Roos met haar van de zandman kliniek lijkt op Dwight Schulz uit ’the Office`

  3
  1
 4. Pinokkio zegt:

  Krijgt Famke Louise nu behalve meineed of minachting van de rechtbank óók nog de belastingdienst achter zich aan?

  Zwart geld maakt onze samenleving kapot!

  15
  1
 5. Giovanni Latooy zegt:

  Oei oei, als er nou maar niet ook een video van een zoenende Jade en Bas in de mailbox van Jan en Dennis verschijnt..
  Want dan ziet iedereen dat niet alleen Famke Louise heeft gelogen..

  0
  9
 6. Dill zegt:

  nou ja, als je na de uitspraak ze alsnog iedere keer achterlijke noemt en ze voor de rechter wil halen wegens leugens dan kun je de bal ook een keer terug verwachten. Eigen schuld dikke bult. Daarom was het zo stil aan die kant..die hadden het druk met tellen..

  2
  2
  • Duoane zegt:

   Nou klopt helemaal Dill
   Hun hadden ze makkelijk kunnen mennen maar toen ze dat zeiden waren hun al verder gegaan daarom had zij tegen haar en ook tegen hun gezegd dat hun dat beter niet tegen hen kon doen. Die advocaat ook trouwens. Waarna ze het toch deed, maar hun deden wat anders, en nu hebben ze spijt en zitten ze thuis met de brokken waar hun niet op zaten te wachten. Wisten ze niet dat die anderen het wisten, weet je wel, beetje wreed. Echt hoor jongen.

   1
   3
  • Zij zei zegt:

   Geef haar 100 euro.
   Ze kan toch niet rekenen en tellen dus zegt ze gauw…het klopt…bedankt.

   6
   0
 7. Magere Hein zegt:

  Anita Meyer zou zich omdraaien in d’r graf, als ze zou zien wat voor mislukkeling haar dochter is geworden.

  En binnenkort maar eens een bezoekje brengen aan Famke Louise. Het is toch überhaupt een gotspe dat zij het levenslicht heeft kunnen zien.

  3
  1
 8. Opa Pantoffel zegt:

  Wat een saaie aflevering dit keer: Bijna een half oor over die omhooggevallen vmbo-er Famke Louise (achterlijk wijf). Had veel korter gekund. Omroep Soe-wart daarentegen was weer wel grappig. Tot slot konden we kennis maken met weer een nieuwe kansenparel op het internet genaamd Ramin. En binnenkort samen een duo met Dennis? Wat is dit??? Gratis reclame voor de Josti-afdeling van het vmbo? Kijk maar uit, straks kijkt er geen hond meer.

  1
  1
 9. Japius Apius zegt:

  Ja, het neerlands recht is een kansen casino. Jammer dat de D66 en Senielen brigade er niet uit kan worden gezuiverd (rechters enzo).

  0
  0

Reacties zijn gesloten.