Shownieuws heeft bewegende en pratende Sarah van Soelen

We kennen haar eigenlijk alleen maar van plaatjes. Voornamelijk van haar Instagram of van de roddelpers, maar nog nooit zagen we Dreetje met zijn nieuwe roomsoes samen op de beeldbuis en geluid maken. Onze gabbers van Shownieuws kreeg het voor elkaar en dat willen we jullie natuurlijk niet onthouden.

André is trots op haar en vindt het een super wijf. Sarah is nog een beetje cameraschuw, wat knap is voor iemand die dag en nacht zichzelf aan het fotograferen is. Ze kwamen samen naar de opening van de sappenbar van schoon-/moeder Rachel.

8 reacties op “Shownieuws heeft bewegende en pratende Sarah van Soelen

 1. Wereldverhaal zegt:

  Gvd wat een goed interview, dit zijn vragen van buitenaards niveau. Alleen programma’s als RTL Boulevard en Shownieuws kunnen dit.

  Ps : wat heeft dit meisje haar bek / kop al verneukt op die leeftijd

  0
  0
 2. The godfather zegt:

  Interessant, heel interessant. Ik ga snel weer verder lezen in mijn nieuwe strip Suske en Wiske en de pratende Roomsoes.

  0
  0
 3. Rox en Mo zegt:

  Ze kwam wel twee keer klaar tijdens dat ene momentje waarnaar ze al jaren snakt door aan bekende lullen te zuigen. Alleen Hazes is dermate zwakbegaafd dat hij enkel zijn stinkende lul achterna kan lopen.
  Deze debielenclan past verder wel goed bij elkaar.. Wat een stel patsers in hun apenpakkie, en dat voor een ordinair kutkraampje met veel te dure smaakwatertjes in een suf winkelcentrum en waarvan de eigenaresse het smerigste loeder uit de Nederlandse geschiedenis is: beroepsweduwe R. van Galen. Binnen een half jaar ligt die kutkraam eruit, wegens ruzie met iedereen.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.