Moeder Hazes blijkt sappie

Directeur Roddelpraat (D/J) heeft duidelijk gemaakt dat alles, ik herhaal alles, met de familie Hazes nieuws is. Dus niet alleen Dreetje, zijn nieuwe roomsoes of die talentloze zuster van hem, ook moeder Rachel krijgt hier podium. Omdat het eigenlijk de enige BN’er-familie is waar altijd wel gedoe is. (We rekenen die dombo’s van Roelvink niet mee)

Alleen nu is er dus geen gedoe. Rachel begint een sapbar in Amstelveen. Ja, heel saai eigenlijk. Maar ik doe wat de baasjes me opdragen. Yo Yo!

81 reacties op “Moeder Hazes blijkt sappie

 1. Mc Donalds zegt:

  Pff weer zo’n gutmensch toko. Daar word je toch skijt ziek van.
  Flikker toch eens op met deze veel te dure troep. Deze prijzen worden allemaal maar goedgepraat onder de noemer ‘ duurzaamheid ‘
  Smerige hippie toko voor woke figuren en klimaatgekkies.

  0
  0
 2. Tietenpiet van abnormaal zegt:

  Waar kan ik een klacht achterlaten? Dat zusje van Dre heeft namelijk een geweldig paar meloenen. Dat is OOK talent.

  0
  0
 3. Criminele bende zegt:

  Wedden dat die toko binnen een jaar de deuren mag sluiten wegens alles wat maar mis kan zijn? Mensen die voor deze psychopaat willen gaan werken kunnen zich beter aansluiten aan de wachtrij bij de GGZ.
  En dan dat wijf van die doodrijder erbij. Had die niet ooit zogenaamd kanker waarvan ze wonderbaarlijk binnen een zucht en scheet van genezen was? Oh en iets met een hondenopvang en geld wegsluizen. Smeerlappen.
  Soort zoekt soort is in deze zeker van toepassing! Walgelijke onmensen!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.