Sem van Dijk heeft geen respect voor de ramadan

sem van dijk

Rare jongen die Sem van Dijk. Eerst zegt ie dat hij zijn “broeders en zusters” van de islam niet zal confronteren met eten in zijn stories. De Mohammedanen mogen immers overdag niet bikken tijdens de ramadan, maar de zoon van Wendy plaatst gewoon doodleuk een filmpjes waarop ie broodjes staat te bestellen.

Ik wil niet vervelend doen, maar als je eerst gaat doen alsof je solidair bent met die mensen die zichzelf een maand martelen, maar dan alsnog bikken op je Insta mietert, je geen respect toont. Bah!

19 reacties op “Sem van Dijk heeft geen respect voor de ramadan

  • 1 strijd zegt:

   Het Germaanse volk moet zich massaal tot de islam bekeren.
   Laat het zwakke christendom en het perverse liberalisme varen.

   2
   9
  • Menno Platzack zegt:

   ja als ik sterk zou zijn dan zou ik hem een mep geven maar ik ben slap en bankdruk 20 kg max

   8
   1
 1. Mabel wist de shit zegt:

  Deze mensen…het zijn walgelijke figuren. Ramadan, m’n rug op er mee maar dat vreselijke hypocriete gel*l van die zogenaamde BN’ers die niets kunnen en in hele leven nog niets van belang hebben gepresteerd. Dat zijn de mensen die hun fans de maat nemen, die zeggen hoe ze moeten leven, of ze vlees mogen eten, of juist niet. Of ze mogen vliegen, nee wij niet maar zelf mogen ze wel hoor. Het zal de Moslims een worst zijn (wel een halal) of die nagemaakte Sem van Dijk met zijn Boris Karloff kop wel of geen broodje vreet. Maar Sem wil indirect via zijn moeder deugen. Hij kan er niets aan doen, hij is zo opgegroeid. Dat soort mensen, het zijn geen echte artiesten meer, terwijl zij het door hun fans gefinancierde leventje leiden, in luxe met vliegreizen naar verre landen met een zo’n wijd opengesperde bek lachen, kijk die *chterlijke shows van Linda de Mol, elkaar aan het vreten houden en opgefokt lachen…hoe wijd kan je bek open met je Stardrops in Turkije afgevijlde vreetstenen…alsjeblieft kap met die onzin. En vooral niet janken als er naar buiten komt hoe vaak jullie vreemdgaan, hoeveel coke er in die snotkokers gaat, en andere vormen van jullie wangedrag tentoongespreid gaat worden. Sem, jochie ga eens gewoon een baan zoeken tussen de normale mensen, en kom dan eens terug om het plebs de maat te nemen. Met je lelijke *eringkop.

  24
  1
 2. Giovanni Latooy zegt:

  Ik hoop niet dat deze lelijkerd net zo rijk als ik ga worden, anders gaat m’n meissie dadelijk met hem spelen.

  1
  2
  • Osamab zegt:

   Wat hebben wij in hemelsnaam met de rammedan te schaften?
   Helemaal niks!
   Al die aandacht voor iets dat niet eens bij de Nederlandse cultuur hoort.

   11
   2
   • Erdokannie Goatass zegt:

    Sem dacht 3 april stoer ff solidair met moslims raar accent, je weet toch, bro. Dana gingtie nadenken, onee toch niet xo handig. Piemeltje voorhuid eraf snijden, geen boterhamworst meer eten, nooit meer lekker barbeque en lelijke vriendin met hoofddoek en iedereen de hele dag uitschilden voir Kech en H oer en vijf keer per dag moetje bidden. Toen dacht Sem bij ze eigen, fuck you all, ik blijf bij me mammie

    12
    0
 3. Puddingdruppel zegt:

  Sem moet gewoon weer fluitje gaan blazen nadat ie het ijs eromheen met zijn ballen heeft laten smelten.

  Voor beelden kijk ‘Alleskunner VIPS’ vorig seizoen.

  4
  0
 4. Margriet van Manen zegt:

  Ik denk dat kinderen van bekende NLers echt denken dat zij alles wel kunnen maken. Vaak verwende kl**tzakjes,. En geen fatsoen. Dus hier ligt nog wel een taak voor de Glendaatjes en Wendy’s in het verschiet.

  5
  0
  • Philaine Tropez zegt:

   Zie je al bij Johnny de M die geen ene moer kan behalve schijnheilig lachen en tekstjes voorlezen.
   Talent is niet overerfbaar.
   Elke aap kan leren acteren voor een camera, maar de geloofwaardigheid en de o zo begeerde publiekelijke gunfactor is slechts voor weinigen weggelegd.

   2
   1
 5. Fan van roddelpraat zegt:

  Dit is typisch het verwende jongetje. Hij heeft altijd alles gehad. Dit jongetje weet totaal niet wat gewoon leven is. Vreselijk figuur.

  5
  0
 6. Anti Alles zegt:

  Deze bloempotkop is te dom om te poepen, dus hij zal wel denken dat de ramadan al voorbij is. Nog te onnozel om het even te googlen deze bokkebek.

  6
  0

Reacties zijn gesloten.