Zoon Wendy van Dijk solidair met ramadam

sem van dijk

Ach ja, we worden weer doodgegooid met verhalen in de media over de ramadam. Moslims die niet eten, wippen, roken en drinken overdag zijn een onderwerp waar de mainstream media een weke onderbuik van krijgen. Ik vind het bezopen, maar doe lekker waar je zin in hebt. De zoon van Wendy van Dijk gaat een stapje verder.

Hij noemt moslims broeders en zusters, wat al vreemd is omdat je dat doet als jezelf moslim bent. En daarna kondigt hij aan geen foto’s van eten op zijn story te zetten. Wat een enorme aansteller.

WhatsApp Image 2022 04 03 at 12.05.58 AM

54 reacties op “Zoon Wendy van Dijk solidair met ramadam

  • Donald Trump zegt:

   Hoe krijg je het -in vredesnaam- voor elkaar ‘hij probeerD’ met een d te schrijven?

   Ik denk dat als jij je hoofd heen-en-weer doet, dat je twee knikkertjes hoort rollen.

   49
   11
   • Allah snackbar zegt:

    Ik woon nu 5 jaar in nederland,vind dat ik het aardig doe👌🏻

    Maar thankz voor je positieve feedback,we hebben meer strontvliegen zoals jou nodig👍🏻blijf zoeken 💩

    25
    16
   • Osamab zegt:

    Wat een kneus is die zoon van Wendy.
    Hij wil ook graag wat woke punten scoren.
    Dat Gooise bn ers clubje is zo eng.
    Mooi dat roddelpraat ze regelmatig in de zeik neemt.

    13
    1
  • Mo zegt:

   Alsof het ons wat boeit boeit wat voor eten die post of eet in de eerste instantie! Vind dat zo onnodig!

   3
   1
  • Gijsnus zegt:

   Ik vind zo’n Amish pispotkapsel zo vreselijk lelijk! Dat hij idolaat is van sektes kan je aan dat kapsel wel zien!

   5
   0
 1. Jan Jansen zegt:

  Van mij hoeft de hele familie van Dijk niet meer te eten, walgelijke mensen bah.

  37
  0
  • Great Cancellator zegt:

   Typisch.
   Dit soort mensen heeft zg. ‘respect’ voor de moslimbroeders maar ondertussen wel het Kerstfeest, Paasfeest, Pinksteren, Allerheiligen, Allerzielen, Zwarte Pieten en de hele vaderlandse geschiedenis verloochenen en iedereen een dikke vinger geven als het gaat om moraal.

   Die Ramadan jongens, die is toch wel zo rete-belangerijk.
   Nou gaat dat losertje van Wendy een f#cking maand lang geen foto’s van eten posten. Wat een held, wat een grootheid.

   Het is maar waar de prioriteiten liggen maar die knul kiest duidelijk partij en daarmee is hij af. En z’n moeder is ook haram, zij moet haar haren bedekken met een hoofddoek.

   Wanneer laat hij zijn voorhuid chirurgisch verwijderen?

   43
   1
  • Naik zegt:

   En gebruikt zijn mobiel achter het stuur, dus twee keer prijs.
   Rekenen we even af CJIB?

   30
   0
   • Typecaster zegt:

    Domme mensen maken de beste boefjes. Heerlijk een post waarop je laat zien een snelheids overschrijding, gebruik mobiel en onnodig links rijden. Vast ook nog beginnend bestuurder. Goed opgevoed. Ook zo getalenteerd en een story te vertellen die de moeite waard is. Waar kan ik deze topper volgen?

    8
    0
  • Pascallie zegt:

   Ach, mijn broertjes zijn al járen praktiserende Moslims. Ieder z’n ding. Ik doe echter alles wat God of Allah verboden heeft want ik heb het gewoon niet zo op religie in het algemeen. Al vind ik Boeddha best een toffe peer en doet Jan Roos me ergens aan hem denken als hij lacht… Zo objectief als ik probeer te zijn op deze mooie zondag, heb ik daarom m’n broeder (ik mag het dus lekker wel zeggen als z’n zuster) zijn mening gevraagd over die steunbetuiging, die story. Aan hem gevraagd of dit enigszins helpt deze loodzware maand door te komen. Hij antwoordde: “Uuhhhhhhhh” en keek nogal dom dus toen vroeg ik: “Ach gossie ! Vallen je hersens nu al uit van de honger ?”. Ik kreeg helaas een tik voor me harses. Echt waar, waar gebeurd verhaal. Zinloos geweld tijdens de ramadan. De schoft. Het blijven de allergrootste hypocrieten het!? Die Moslims!? Net zoals dit berichtje. Hoort dus gewoon bij de Ramadan, zo hypocriet zijn. Nu zit ik lekker na me derde of vierde koekje, een banaan te vreten. Voor z’n smoel. Dat zal ‘m leren.

   9
   3
   • Timmy zegt:

    Terwijl met de verleiding voor je oog en in je neus wordt je alleen maar sterker. Hoe moeilijker hoe beter je leert verleiding te weerstaan met verstand en wil. Mijn moslim buurman zegt niet moeilijk. Ga lekker barbecueën joh.

    3
    2
   • Patterson zegt:

    Je hebt gewoon een niet zo beste moslim ontmoet. Dat iemand zich als moslim definieert maakt het nog geen mooi en wijs mens. Of een sterke. Hij was zwak, hypocriet of Allah weet wat. Gelukkig heb ik vele religieuzen en van alles ontmoet en trek ik de lijntjes niet waar ze geen betekenis hebben. Zou wel makkelijk zijn als je hokjes simpel kunt maken. Maar doet de realiteit ondeer aan als je eigen begrip die je declaseert naar het niveau van een achterlijke dwaas.

    1
    1
 2. Henk Muras zegt:

  Dit is het meest walgelijke statement dat ik de laatste tijd heb gezien. Dit slaat werkelijk NERGENS op.
  (Ik heb niks tegen Moslims en ramadan)

  11
  0
 3. Amor zegt:

  Schijnheilig zooitje want hoor bijna nooit geen hond als Hindoes vasten en Divali vieren.

  16
  0
  • Pascallie zegt:

   @Amor Ik vier inderdaad wel Divali met alle toeters en bellen met mijn Hindoestaanse beste vriend uit India omdat ik dat een heel mooi feest vind en mijn vader Hindoestaans is maar ik moet er geeneens aan denken om dat ook maar ergens op Insta of internet te plaatsen want who cares anyway. Het is juist erg respectloos, realiseer me nu. Je misbruikt een geloof om puntjes bij je Volgers en medemens te scoren. Om te deugen. Bah.

   5
   2
   • Dirk zegt:

    Jij hebt nog meer klappen nodig op je harses van je bekeerde moslimbroer, Hindoestaanse vader en beste Hindoestaanse vriend

    1
    3
   • Pascallie zegt:

    @Dirk Nou ja, zeg! Hij zit naast me op de bank en leest mee dus ik kreeg dankzij jou er inderdaad nog eentje ‘want hij had nu toch al gezondigd’ dus dankzij jou een ouderwetse “okkernoot luisjes dood”. En bedankt. Nu ben ik toch wel benieuwd: Wat is daar in Allah’s Naam mis mee ? Ik motiveerde mijn antwoord omdat ik het niet prettig vindt, ondanks dat ik er niet veel mee heb, om zomaar iets te roepen over geloven of geloofsovertuigingen zoals dat verwaande kotertje want ik vier dat mooie feest wél uit respect voor én met hen. Ook eerlijk toegegeven omdat ik gewoon een typisch wijf ben die van teveel romantische lichtjes houdt in het donker. En ja, Hindoe’s vieren dat feest OOK. Lamlul.

    1
    3
   • Pascallie zegt:

    Ome Jannnnn, Dirk zit mij te pestennnnnnn met mijn Linkse kleurrijke culturele woke-familie waar ik het als neutrale buitenstaander al zwaar genoeg mee heb terwijl deze website als een buurthuis voor mij voelt. Niet LEUKKKKKK. Trouwens: me pa, die Hindoestaanse man, is jullie allergrootste fan en door hem ken ik dit programma überhaupt. Welke blanke dochter kijkt nou met haar donkere vader naar Roddelpraat. Stelletje haters hier.

    2
    4
  • Sien I. Kus zegt:

   Christelijk vasten evenmin. Ieder zijn ding. Maar moslims die vasten elders dan waar iedereen het doet zijn beter getraind. Ik zag eens iemand stoppen met roken met een pakje peuken in zijn borstzak. Koen K. kan een weekje clean blijven in de kliniek. Een alcoholist is de baas als hij in een slamptent droog kan blijven. Zonder verleiding is het geen weerstand tegen de verleiding maar ontlopen van verleiding. Als geen vrouw zich aanbied is het makkelijk de piemel achter de rits houden. Ofwel alleen de zwakken zullen er moeite mee hebben. Maar zonder verleiding zullen ze ook nooit sterk worden. Is er niets te weerstaan is er ook geen training. En blijven ze zwak. Dus ik ga deze maand taarten bakken, stoofschotels maken en barbecueën voor mijn broeders en zusters van de moslim groep. Niet om te sarren, maar om ze te helpen. Want dat doet een goede broeder.

   5
   0
 4. Shalom zegt:

  Moet hij er ook bij vertellen dat zijn moeder eigenlijk Joods is, kijken hoe ze booslimvrienden dan reageren.

  9
  0
  • Echie zegt:

   Vele joden, christenen en moslims ontmoet hebbende, hangt dat net van persoon en/of groepje af. Zijn toch brothers from a different mother. En uiteindelijk komen alle mensjes van dezelfde voorouders. En alles Gods schepping. Dus tenzij je neppers hebt geen probleem.

   1
   3
   • Observatoir zegt:

    Ietsje korter door de bocht: moslims zijn een afscheiding van het joodse volk.
    Mohammed was een profeet, een afstammeling van de twaalf apostelen en besloot z’n eigen boek te schrijven, 500 jaar na de dood van Jezus Christus onze Verlosser die voor ons gestorven is.

    Een beetje meer respect voor elkaar tonen zou wonderen doen voor deze samenleving.
    Maar we hoeven niet elkaars gebruiken gaan kopiëren.

    Of is het ook normaal om ineens qat te gaan kauwen omdat je buren Ethiopisch zijn?

    Of zou je een hele grote barbeque op je balkon zetten omdat er Amerikanen naast je wonen?

    Dit joch heeft een identiteitscrisis en doet op valse gronden aan cultural appropriation. En daarmee sluit hij zichzelf uit van de Nederlandse samenleving.

    10
    1
 5. Ramadanmadanadan zegt:

  Helemaal eens met ome Jan.
  Je wordt helemaal kapot gegooid met Ramadan, dram artikeltjes door met name de Belgische media in Nederland. Overigens hoor je geen zak van het feit als andere gelovigen vasten of diepte interviews c.q. artikelen daaromtrent . Nee het is Ramadan , Ramadan en Ramadan.

  Even een greep uit de media.
  DPG en het Media huis aangesloten kranten (ook internet) weten niet hoe snel ze je moeten informeren wanneer de Ramadan is, wanneer begint ie eigenlijk, zo begonnen moslims aan de Ramadan, wanneer men niet mag eten, tips om te vasten zonder extreme honger, hoe je rekening moet houden met mensen die Ramadan houden, dat vasten echt wel gezond is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.
  En dat de Ramadan geen opgave is maar een feest.

  7
  0
 6. Petty, Petty, Petty zegt:

  Zoon Wendy van Dijk is blijkbaar ook solidair met bankrekening van pa en stiefpa.
  Deze snotneus kan de auto waar hij in rijdt nooit zelf betalen.

  Wendy zal vast niets bij leggen, die geeft haar verdienste immers uit aan het Colombiaanse dieet.
  Het kostbaarste dieet ter wereld.

  7
  0
  • Bromsnor zegt:

   Het enige wat Wendy voor elkaar kreeg was die bij elkaar gebietste brommobiel toen dat bastaardkind zestien werd. En daar is hij indertijd behoorlijk mee gepest

   Binnenkort lees je meer over hem op Crimesite of bij Opsporing Verzocht. Zulke labiele figuren maken al vroeg de foute keuzes, foute vrienden en foute acties.

   4
   0
 7. Walgelijke man zegt:

  Multiculturele samenleving is aardig gelukt, gezien zijn kapsel, wagen en taalgebruik. Hij past zich goed aan!

  4
  2
 8. Fan van Roddelpraat zegt:

  Wat een vervelend jong is dit. Maar dat kan ook niet anders met zulke ouders en bonus vader. Wat een patser met die auto. Laat mij deze kneus een keer een avondwandeling geven in Schilderswijk Den Haag en hij jankt dat hij naar mammie wil en schijt zeven kleuren stront.

  3
  0
 9. Anti Alles zegt:

  Ik ben allang gestopt met het kijken en lezen van de main stream media. Krijg dan ook niks mee van het ramadan gemartel. Heerlijk.
  Deze Sem is nog te dom om te poepen, dan krijg je zo’n bericht.

  3
  0
  • Mono zegt:

   Laat hem dan ook om zn mede weg broeders/zuster/gebruikers denken en zn telefoon niet gebruiken achter het stuur…

   1
   0
 10. vekeersterroristalert zegt:

  Je support je broeders en zusters hiermee zeker… verkeersterrorist!

  2
  1
 11. Die dikke uit de jury zegt:

  Zie hier, het product van een beschermd neukfoutje opgegroeid in het paradijs van het Gooi… wetend dat je geen armoede kent en de wereld alleen te zien is door de roze bril die je linkse kuthippie van een mama van Dijk je jarenlang heeft voorgehouden..

  Opgegroeid zonder een papa, omdat die snuivend en zuipend per ongeluk jou was vergeten in de heg te sodemieteren. In plaats daarvan dropte hij je in de zaadcontainer van onze uberlinks voorbeeldje Wendy, die graag de spanning opzocht om buiten het reservaat stiekem te frunniken aan een stoere bad-ass Rocker…

  Laat deze veganstrijder eens tussen al zn donzige kussentjes in zn knuffelkamer vandaan komen en een weekje surviven in bijvoorbeeld een kansloos wijkje in Rotterdam..

  Kijken wat zn broeders en zusters met hem doen

  1
  0
 12. Penny zegt:

  Ik woon in hetzelfde dorp, als ze stofzuigende moeder. Een witte kerst zit er nooit meer in. Ze snuift alles op. Die kakbal Erland is verrassend normaal trouwens. Kan Verwendy veel van leren. En deze jongen ach ja is een product van ze hypocriete moeder… kan ie niks aan doen. Hoop dat hij ooit wakker word i.p.v. woke.

  1
  0

Reacties zijn gesloten.