Selma Omari gevraagd voor De Bachelorette

Selma Omari gevraagd voor De Bachelorette

Selma Omari gevraagd voor De Bachelorette. Het meisje dat helemaal niets kan in een programma waar niets goeds over te zeggen valt. Dat klinkt als een perfecte match. Had ik op de redactie van dat ruk programma gewerkt, had ik deze meid ook een berichtje gestuurd. Toch wees ze het aanbod af.

‘Doe rustig!’

In een interview uit Selma al haar frustratie richting de mensen die eerder van haar hebben beweerd dat ze aan het daten was met iemand. Ze schreeuwt bijna: “Als ik een keer op een date ga met iemand betekent dat het niet dat dat mijn vriend is. Dat betekent niet dat wij samen het bed hebben gedeeld. Mensen zijn daar zo… zo makkelijk in om dat gelijk op te gooien. Doe rustig!” Het klinkt eerder alsof je zelf een beetje rustig moet worden, maar dat ter zijde.

Selma Omari gevraagd voor De Bachelorette

Dan verklapt ze: “Wist je dat ze mij gevraagd hebben om de bachelorette te worden? Ja, serieus, hebben ze echt gedaan.” Enig. Nogmaals: dit was een perfecte match geweest, want wat een nep k*t programma is dat, zeg. Ze doet alsof het totaal achterlijk is dat ze ervoor gevraagd werd, maar dat is alleen maar logisch. Ze moeten toch wat. “Maar er is gevraagd of ik interesse had om de bachelorette te…”, zegt ze nog eens.

Jammer…

Ondanks het feit dat ze helemaal niets kan, is het wel een lekker wijf. Hoe kan het toch dat ze nog single is dan? Jammer dat ze niet meedoet, anders had ik me wel opgegeven. Dan mag Selma best eens bij ome Jan op het snoetje komen zitten. Helaas gaat die vlieger niet op.

@fernandofunx

@Selma Omari over dating geruchten en gevraagd worden voor de #bachelorette in #nederland Check de hele #realtalkpodcastmetfernando op youtube #fyp

♬ origineel geluid – Fernando