Sylvia Geersen gaat de liefde zoeken in de Bachelorette

Dat verschrikkelijke en neppe programma gaat nu met een model aan de slag. Waar eerst Gaby Blaaser een poging waagde, gaat Sylvia Geersen de liefde zoeken in de Bachelorette.

Als je de naam hoort, denk je misschien: “wie is dat?” Zodra je een foto ziet, denk je wel: “oké, die ja, nice. Ik ga me opgeven.”

Sylvia zegt hier zelf over: “Ik heb zo ongelofelijk veel zin in dit nieuwe avontuur. Ondanks dat ik al het een en ander meegemaakt heb, blijf ik in de liefde geloven en hou ik van romantiek. Daarom zou ik het oprecht geweldig vinden om via dit heerlijke programma mijn droomman te vinden. Ik hoop ook echt dat er zich leuke, lieve, grappige, enthousiaste en natuurlijk aantrekkelijke mannen aanmelden die met mij op een mooie liefdesreis durven te gaan.”

Let op: deze meid vindt straks een ‘liefde’ en is precies een halfjaar na het einde van het programma weer uit elkaar. Dat is namelijk hoe nep het programma is.

28 reacties op “Sylvia Geersen gaat de liefde zoeken in de Bachelorette

 1. Bewijstlast zaak Roos zegt:

  [verbalisant 1] herkent de briefjes ambtshalve als bedelbriefjes. Op deze briefjes staat de volgende tekst geschreven: geef 5 eurootjes.

  3
  4
 2. Jimbo zegt:

  Zo een programma doe je niet aan mee voor de liefde, maar geld en aandacht. Ik zal jullie mijn ervaringen en mening over het modellenwereldje besparen dan houdt je kinderen er liever weg.

  1
  1
  • Floris Weyers zegt:

   Jij hebt inmiddels al meer dan 10000 berichten geplaatst. Word je inmiddels niet moe van jezelf? Of vinden ze dat allemaal normaal in de inrichting waar je zit.

   9
   1
   • Messenger zegt:

    Hoi Floris. Nou dat valt wel mee. Ik zie jou hier ook dagelijks veelvuldig je ei leggen. Voorts was mijn internet slecht vanuit het buitenland. Vanaf maandag 5 september kan ik vanaf huis weer op topsnelheid berichten sturen,

    4
    2
     • Messenger zegt:

      Da’s mooi om te horen. Je doet mij denken aan Joris en de draak, in dit geval Floris tegen een draak van een vent / varken. De strijd gaat voort, het wordt een hete herfst voor Knorremans te Bergen

      3
      2
     • Floris Weyers zegt:

      Sorry. Ik heb mij vergist in mijn nickname. Ik gebruik nog steeds anti Jan nick namen en dat terwijl ik hem een held vindt.

      2
      4
     • Floris Weyers (de echte) zegt:

      Allemaal leuk en aardig Jan fanboys, hij mag iedereen schofferen, bedelen en beledigen maar oh wee als je een grapje over St. Jan maakt. Succes met doneren, is een bodemloze put.

      5
      0
 3. Jan Roos zegt:

  Net een koude duvel ingeschonken en peuken gehaald. Joyce en de kinderen liggen al op bed. Tijd voor een lekker dm’tje en misschien een kleine dickpic, even kijken wie er hapt.

  5
  2
  • Mr 006 - J. R. Pro Beffer zegt:

   De naam is Mr 006, ..J. R. Pro Beffer… De schrik van iedere trouwe echtgenoot… Nice to meet you too.. Bartender 1 metertje beer pliese.. Thank joe.

   1
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.