SCOOP! Tukkertje Sterre wil op OnlyFans

Tukkertje_Sterre

Ja… Ik baal ook dat ik zojuist deze titel heb moeten typen, maar we hebben een gesprek binnen gekregen waaruit bleek dat Tukkertje Sterre op OnlyFans wil. En dat is niet het enige.

Een van onze geheel eigen volgers deelde screenshots met ons van een gesprek tussen haar en Tukkertje Sterre. Sterre wil graag daten met de meid in kwestie, maar die meid wijst Sterre af, omdat ze een vriend heeft. Weerhoudt dat Sterre van een date? Nee, zeker niet. Sterre antwoordt namelijk: “Ja met ze 3tjes schat hihi”.

Hierop wijst de meid haar af met de reden dat haar vriend dat niet ziet zetten en ze zelf ook liever een vriendschap met Sterre heeft. Daar is ze goed onderuit gekomen, maar dan vraag Sterre haar om hulp: “wil je me helpen zoeken naar de waarde?” (Waarschijnlijk heeft onze vriendin het hier over ‘de ware’).

De meid in kwestie helpt graag, maar dan komt Sterre met een nog íets gekkere vraag: “En zou je het erg vinden dat ik op Onlyfans zou gaan”. “nee waarom zou ik dat erg vinden? Het is je eigen keus toch?”, antwoordt onze bron.

Het is nu officieel mensen: het einde van de wereld is in zicht. Het kan niet nóg erger dan wanneer Sterre op OnlyFans gaat. Waar Tukkertje nu precies naar op zoek is, is ook niet helemaal duidelijk. Wel blijkt ze open te staan voor een relatie met een man én een vrouw. Voor de mensen met een partner die dit lezen en denken ‘ja, dit sluit op ons aan’: voel je vrij om Ster op te zoeken op Tinder.

Tukkertje Sterre Whatsapp 1
SCOOP! Tukkertje Sterre wil op OnlyFans 6
Tukkertje Sterre Whatsapp 2
SCOOP! Tukkertje Sterre wil op OnlyFans 7
Tukkertje Sterre Whatsapp 3
SCOOP! Tukkertje Sterre wil op OnlyFans 8
Tukkertje Sterre Whatsapp 4
SCOOP! Tukkertje Sterre wil op OnlyFans 9

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN