Instagram

Gordon laat weten waarom hij weer offline is

Gordon

Yv deelt een screenshot in haar verhaal op Instagram waarop te zien is dat Gordon laat weten waarom hij weer offline is. Volgens hem klopt de berichtgeving van RTL Boulevard niet helemaal.

Hij begint zijn bericht met: “Ik heb mijn insta 2 weken geleden gedeactiveerd even lekker een SM pauze.” Niet zo vies denken, mensen… Hij bedoelt een Social Media-pauze. Hij legt ook uit dat hij het account van Toto en Rocco ook wilde deactiveren, maar dat hij daar zijn privé-account weer voor moest openen. En dat is raar, want dat is niet helemaal hoe Instagram werkt, maar dat ter zijde.

“Verder heb ik nooit gezegd dat ik de pers nooit mer te woord sta alleen boulie de toegang van mijn zaak ontzegd”, zo vervolgt Gorrie. (Gor typt niet zo lekker, maar we snappen de message). Hij zegt ook niet depressief te zijn en geen professionele hulp nodig te hebben. Daar heb ik echter een andere mening over. Het zou niet heel verkeerd zijn als een bipolaire cokejunk van wat professionele hulp zou genieten.

Hij voelt zich zeer gelukkig in Dubai. “Ik vlieg vanmiddag weer naar huis vanuit Amsterdam! Kortom!! Dikke kus!! X” Fijn hoor, Gor! Kus terug van Jan en Dennis!

[sc name=”roddelpraat_promo”][/sc]

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

Nog geen reacties