SCOOP! Michael Jackson leeft!

Wat gebeurt er toch allemaal met Barbie! Ze heeft niet alleen weer een leven in haar buik, maar ontdekte pardoes ook nog dat Michael Jackson helegaar niet dood is. Want de King of Pop ging gewoon met Samantha op de foto. Wow, wat een rare tijd.

Ik hoop dat Michael snel weer optreedt als zijn tijd in Scheveningen erop zit.

15 reacties op “SCOOP! Michael Jackson leeft!

 1. Robbie zegt:

  Die dame is werkelijk niet goed bij haar hoofd. Die denkt Harley Quinn te zijn ofzo echt heel eng. Als je zo’n dame heb gescoord en je gaat slapen met haar in 1 bed moet je blij zijn dat je de volgende ochtend wakker word……

  45
  3
  • Roy zegt:

   Ik vind dat barbie echt een mongool is dat zij zegt dat michael jackson nog leeft
   Omdat miljarden mensen weten dat hij in 2009 is dood gegaan zij moet gewoon opgenomen worden zij is gestoord

   6
   5
  • M52 zegt:

   Zielig voor haar kinderen, zo’n moeder. En dan te bedenken dat er misschien een nog aantal aan komen. Want zo dom is ze wel . Bovendien vind ik het een misselijk idee , om op deze manier grappig te zijn. Haar kinderen moeten tegen haar beschermd worden . En zij tegen zichzelf . Misschien wel tegen de wereld.

   11
   0
 2. Hie kan het zo groeien zonder wortel zegt:

  Verbaast eigenlijk niemand dat MJ niet dood is. Plastic sterft niet af. Hij is behoorlijk afgezakt. Speel nu dus al met prenatale kindertjes.

  8
  9
 3. Berbie zegt:

  Hebben ze deze Barbie nog steeds geen spuitje gegeven?
  Met al die kosten die deze draak maakt, alleen al in de vorm van psychology en jeugdzorg kun je een hele wijk aan gezinnen helpen die het door deze onzin Corona maatregelen erg zwaar hebben.

  18
  1
  • Marijke zegt:

   Ik denk dat Roddelpraat lezers en kijkers ook erg begripvol kunnen zijn.
   Ik heb het erg te doen met de ouders van Barbie. Elke dag is er wel wat met deze Samantha de Jong. Dan springt ze weer van het dak, dan heeft ze een auto ongeluk of vechtpartij op straat. Om de volgende dag weer te vernemen dat kind zoveel door jeugdzorg is weggenomen of dat mevrouw weer een psychose heeft al dan niet mede door overdosis drugs. Die hebben werkelijk elke nacht wel een slapeloze nacht. Sneu!

   13
   4
   • Anti alles zegt:

    Haar ouders kunnen ook gewoon de GGZ inschakelen of de politie. Ik zou hier geen slapeloze nachten meer om hebben als ik hun was. Misschien in het begin nog wel, maar als het structureel zo is dan zoekt ze het zelf maar uit.

    4
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.