Here Jezus! Barbie weer zwanger

barbie--

Heeft iemand de kinderbescherming al gebeld dat er weer werk aan de winkel is? Het is toch ongekend. Die vrouw heeft al drie kinderen, die allemaal al bij haar zijn weggehaald en het jongt gewoon als een konijn door. Wanneer wordt er nou eens ingegrepen?

Ons wondertje? Je maakt godverju aan de lopende band kinderen en er is een gigantische overbevolking. Een baby maken is het minst wonderlijke wat er is. Maar wie had het goed?

26 reacties op “Here Jezus! Barbie weer zwanger

 1. Robbie zegt:

  Ja hoor daar gaan we weer, ff 9 maanden allerlei babyspullen bij elkaar schooien en reclame maken en daarna is het zover en weekkie later is het ciao ciao bambino. Om het IQ van 130 van Samantha uit te drukken, heb je wel een komma nodig….

  26
  0
 2. Velthuis Kliniek zegt:

  Gefeliciteerd Samantha! Heel veel geluk en liefde toegewenst. Wil jij ook dat je vriend weer klaar komt na het baren van een (aantal) kinder(en)? Of wil je zelf weer klaarkomen in je vriendin? Bel ons dan voor een vagina correctie. Door middel van deze ingreep wordt je vagina weer strakker. Nu ook extra korting op een buikwand correctie, om weer een strakke buik te hebben na de bevalling. Bel ons voor info.

  Ook willen wij de mensen van bureau jeugdzorg alvast heel veel succes wensen.

  15
  8
 3. Kat zegt:

  Echt? niet te geloven,wat is dat voor een achterlijke kut? zou ze niet eerst ff zorgen dat ze haar kids die ze eerder uitgescheten heeft terug krijgt???
  we leven in 2021 nog nooit van de pil gehoord? man man man wat een k ut mentaliteit!
  arm schaap…..

  11
  0
 4. Mabel wist de shit zegt:

  Dit kan toch niet waar zijn..en zo iemand staat onder curatele bij de kinderbescherming? Dat zegt weer genoeg over Nederland. Dus, je twee kinderen wonen niet meer bij je, nr drie is uit huis geplaatst ( in beslag genomen door de kinderbescherming) en dan..fok je lekker door en maak nr vier.

  6
  0
 5. Rutte Romeo Delta zegt:

  Kan de kinderbescherming dat brouwsel nu alvast uit die plasticsoep weghalen. Stuur een stagiair die nog niet zo netjes langs de randjes werkt. Dat scheelt een hoop ellende voor alle partijen.

  4
  0
 6. MelanieSuykerbuykje zegt:

  Zoals verwacht.. Werkelijk, heeft dit mens nooit gehoord van voorbehoedsmiddelen? De teller staat op 4, wat gelijk staat aan haar IQ.
  We noemden Anouk een sloerie met haar hele 11-tal van 8 vaders, maar Barbie is pas 32 en kan verdomme een heel vreemdelingenleger produceren.
  Ik ben niet snel voor Mengele-praktijken zoals onvruchtbaar maken, maar dit gaat om de veiligheid van Nederland, stel je voor dat er over 25 jaar nóg meer van dit soort types zijn, godsammekrake.

  5
  0
   • Marcotje zegt:

    Ach dat arme kind is nogal labiel. Zo ook onze Dennis zijn mankementen heeft. Jongetje kan niet alleen zijn. Haakt elk gesprek aan met minderjarige meiden. Je krijgt de groeten van Marco B.

    1
    2
 7. Realist zegt:

  Dit soort figuren moet je verplicht onvruchtbaar maken. Het kind is bij voorbaat al kansloos met zo’n moeder. Mensen die gestoord zijn moet je geen kinderen laten krijgen. Waar is de overheid als je deze nodig hebt…??

  7
  0
 8. Jan Jansen zegt:

  Arme kinderen, op mijn werk heb ik onregelmatigheids toeslag, dit wijf is zo lelijk het kabinet zou een toeslag in de wereld moeten roepen voor lelijke mensen want ik wordt iedere keer geconfronteerd met dat lelijke hok van een barbie.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.