Kerstquiz: Wat doet Barbie hier?

samantha-de-jong-vrijgezel

We hebben al een tijdje niets van haar gehoord. En misschien is dat maar beter ook, maar met Kerst gaan we toch even iets leuks doen met Barbie. Want hier volgt een ware Kerstquiz! U moet antwoord geven op de volgende vraag: Wat gebeurt er hier?

 1. Er komt een kerstkindje.
 2. Haar nieuwe vriend is ook overleden.
 3. Eindelijk een keer niets.

16 reacties op “Kerstquiz: Wat doet Barbie hier?

 1. Robbie zegt:

  Ik ga voor 3!! Maar vind het ergens wel een beetje eng volk. Dacht ga ook ff naar die karma-bitch ofzo kijken en die scoep, maar die hou ik toch liever ver uit mijn leven. Lijkt me van dat volk dat van 0 naar 200 vliegt in een fractie van seconde…..

  10
  2
 2. ShirmaMousse zegt:

  Het antwoord is A. Om bij het begin te beginnen moest ik eerst eens uitvogelen wie deze knakker nou was. Dacht eerst Hans, maar hij heet blijkbaar Robert (Robbie) en heeft, zoals vrijwel elke ex van dit achterlijke mens, een crimineel verleden.
  Nadat Michael/Gelmore en alle andere criminelen weg/dood gingen, is deze meneer verschenen en uit eerste hand heb ik gehoord dat hij al eerder in het spel was, ook een reden waarom Gerrit vrijwel zeker was dat mevrouw haar benen voor nog meer volk opende en het onverwachts raak was, met een breukje tot gevolg.

  Enfin, gezien mevrouw half okt al met een boller buikje zou zijn gespot, zou optie 1 mij realistisch lijken.
  Godskolere, waarom schrijf ik eigenlijk zo’n enorm bericht over deze gestoorde plasticgebruiker.

  13
  4
 3. Dwight zegt:

  Eigenlijk zou het juridisch mogelijk moeten zijn/worden om samantha gedwongen te steriliseren. Ze heeft al 3 kinderen die bij haar zijn weggehaald door de kinderbescherming en nu zou ze weer zwanger zijn?

  6
  1
 4. Stef de Blokbeffer zegt:

  Het is stil rondom Barbie omdat ze vast en zeker ergens op zit te broeden. Of werkt ze voor de liefhebbers gewoon door met die dikke buik.

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.