SCOOP! Jeroen Rietbergen vertoonde als kind al vreemd gedrag

Jeroen_Rietbergen_Tekening

Volledig anoniem deelt een bron een verhaal met ons waar menig mens van zal smullen. Jeroen Rietbergen vertoonde als kind namelijk al vreemd gedrag.

Onze bron was lang geleden werkzaam op een lagere school in Vlissingen. Jeroen Rietbergen was hier toen leerling op deze school. Deze persoon vertelt: “Iedere keer als de leerlingen knutsel of teken opdrachten mochten maken tekende Jeroen steevast alleen maar naakte mensen.”

Het maakt niet uit wie hij tekende. Onze sssppiiooonnn vertelt namelijk dat zijn ouders, andere familieleden, klasgenoten, vriendjes etc. allemaal naakt werden afgebeeld. Het werd ook meedere keren met Jeroen besproken en aan hem gevraagd of hij hiermee wilde stoppen. Hij weigerde hiermee akkoord te gaan.

Vanaf dat moment werd er contact opgenomen met de ouders van Jeroen. De medewerkers van de school vroegen zich zelfs af of therapie niet een goed idee zou zijn. De ouders moesten hier niets van weten: “Ze waren hier zo over ontstemd dat ze Jeroen op een andere school hebben gedaan.”

Hieruit blijkt dus alleen maar dat Jeroen als kind al bepaalde signalen vertoonden die wel opgepakt werden, maar waar niet genoeg naar gehandeld werd. Je kan je nu afvragen… of hij deze misstappen was begaan als dit vroegen aangepakt was. Het is natuurlijk ook wel weer hilarisch om te horen hoe kleine vieze Jeroentje vroeger dus al naakte mensen tekende. Oh, oh…

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN