Linda de Mol doet voor het eerst haar verhaal over het misbruik van Jeroen Rietbergen

De voormalige partner van Linda, Jeroen Rietbergen, kwam in opspraak vanwege zijn misstanden bij The Voice of Holland. Dat is natuurlijk helemaal niemand ontgaan. Linda de Mol doet voor het eerst haar verhaal over het misbruik van Jeroen Rietbergen.

Één vernietigende klap

Het volledige artikel is straks te lezen in haar blad. Je moet dus geld neerleggen om alles straks te kunnen bekijken. Een ideale werkwijze om je slaatje te slaan uit seksueel misbruik, maar goed. Op Instagram wordt vast een tipje van de sluier opgelicht: “12 januari 2022. Ik zou die avond risotto maken, weet ik nog, maar het was de dag waarop de mail van Tim Hofman in één vernietigende klap alles veranderde. De grond verdween onder mijn voeten. Dat iemand waar je zo ontzettend van houdt zich zo blijkt te hebben misdragen bij jonge vrouwen… dat brengt een bak verdriet en woede, verbijstering en onbegrip met zich mee die ik hier niet eens kan beschrijven.”

Ze noemt dit stuk ‘de moeilijkste editorial die ze ooit heeft geschreven’. “Hoe kan ik dit verhaal doen zonder afbreuk te doen aan het leed van slachtoffers of het grote belang van de #metoobeweging? Want als er iets is wat ik niet wil, is dat het wel.” Lin deugt heel erg. Ze is praktisch gezien de heilige maagd Maria, natuurlijk.

‘Dat zweer ik op allebei mijn kinderen’

Wij hebben altijd beweerd dat Lin heus wel wist wat haar vent aan het doen was bij TVOH. Het was ook al een hele tijd terug dat Jeroen op het matje moest komen bij John de Mol vanwege seksueel getinte online berichten. Hier sprak John over in de uitzending van BOOS. Het klinkt daarom onwaarschijnlijk dat ze het niet zou weten. Toch schrijft Linda nu: “Bovenop het verdriet kwam de haat op social media. Ik wist, en dat zweer ik op allebei mijn kinderen, helemaal van niets bij The Voice.” Oké, of ze wist het écht niet, maar dan heeft ze ook diep met haar kop in de grond gezeten of ze zweert nu een leugen op haar kinderen, oef

‘De lieve mensen zijn met meer’

Natuurlijk hebben veel mensen een mening gehad over de situatie en ook Lin zegt veel last te hebben gehad van de negatieve berichten. Lin heeft echter iets nieuws bedacht: “Ik hou me vast aan mijn nieuwe motto: de lieve mensen zijn met meer.” Ze bedankt in het artikel alle mensen die haar hebben gesteund.

Woensdag 21 september ligt het blad in de winkels. We zijn nu al benieuwd naar de rest van haar verhaal.

20 reacties op “Linda de Mol doet voor het eerst haar verhaal over het misbruik van Jeroen Rietbergen

 1. TV MAFFIA zegt:

  Ze is groot geworden met huilen op commando televisie. Lullig voor d’r met al dat verdiende geld dat haar man haar dan gewoon ordinair gebruikt. Ze is zeker geen engeltje, dat is die hele familie niet. Je word niet zo groot als je een watje bent.

  12
  1
  • Gewoon Hans zegt:

   Goed voorbeeld van het narratief framen ‘Ik wist, **, van niets bij The Voice.”’ Het komt nu over alsof ze van niets wist. Omdat The Voice leidend is in dit schandaal. Feit is dat Jeroen al langer vreemd ging. Die scoop had Roddelpraat.

   10
   1
 2. Joyce Prinsen het domme 🐰te Bergen zegt:

  Nachtenlang heb ik mij in slaap gehuild. Jan kom nu toch ook naar bed. Nee, hij bleef drinken in de keuken en met zijn telefoon bezig. Tot ik hem met zijn broek op zijn knieën zag foto’s van zijn lull makend.

  6
  7
 3. Marcel Schouten kale kaaspooier Glanerbrug zegt:

  Mijn relatie met Dennis is over! Hij komt niet meer hier slapen en samen met mij douchen wat altijd intiem en fijn was

  4
  5
 4. Jan Boos zegt:

  Ik kan me er maar niet toe zetten om die tekst te lezen. Het boeit me gewoon echt helemaal niks. Dom wijf, ga toch van de buis en lekker genieten van je centen.

  8
  0
 5. Jan Haram Roos zegt:

  Nieuw in de RP-shop, pikante hoofddoekjes voor de moslima. Alle hebben leuke afbeeldingen van bier, varkens, jodensterren en speklapjes. De doekjes zijn multifunctioneel en doen tevens dienst als beflapje.

  6
  2
 6. Jan Roos beftours najaarsaktie zegt:

  Voor 4 personen max de beftours in luxe Range Rover langs oa het strand om aan een ijsje te likken. Daarna lik ik jullie in een duinpannetje. 150 eurootjes / nog plaatsen vrij 25 september

  3
  1
 7. Mathijs zegt:

  Maar Ik zeg u, in het geheel niet te zweren. Mensen die zweren… Eerlijk waar. Geloof me. Laat uw woord uw woord zijn. Ook al is de leugen nog zo snel. Jan Rosario heb een racefiets.

  1
  1
 8. Molletjes = cash zegt:

  Ach de molletjes hebben geen enkele compassie… anders gebruik je stukje niet om losse bladen te verkopen en ga je gewoon ergens een kritisch interview aan. slappe hap dit, achterlijk wijf

  4
  0
 9. Hansie zegt:

  Mooi verhaal. Geloven we natuurlijk niets van. Dat is het verhaal dat ze met psychologen, sociologen en imago managers hebben besloten dat de versie voor het publiek gaat worden. Zo gaat dat. Tot aan de risotto aan toe.

  6
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.