SCOOP! Jan neemt het op voor Tim Hofman

Tim-Hofman

Nee, niet om nog meer veren in zijn pedante reet te steken. De man wordt nu gezien als de grootste Vaderlandse held na Willem van Oranje en Hannie Schaft, edoch hebben wij reeds gemeld dat wij zijn documentaire netjes vonden. Ook omdat BOOS, zoals de rest van de mainstream media, niet vergat ons credits te geven. Maar ik neem het even op voor Tim, voordat hij zijn excuses ging aanbieden.

FJxgdQfXEAEtGjC
SCOOP! Jan neemt het op voor Tim Hofman 3

Want het is werkelijk van de zotte dat hij dat doet, onder dwang van allemaal mensen die vinden dat de BOOS-man ook moet hangen. Het gaat om de volgende uitspraken:

Naar aanleiding van deze beelden zegt ie nu sorry. “Het was in 2012: backstage bij Spuiten en Slikken. Ik heb veel geleerd sindsdien, zoals over meer van zulke onderwerpen: homofobie, racisme, en validisme (discriminatie van gehandicapten). Het was fout en excuses zijn gepast”, aldus Hofman.

Kolere zeg. BOOS heeft de deksel, die Roddelpraat al op een kier had gezet, geopend van een gigantische misbruikbeerput in Hilversum. Het gaat hier over verkrachtingen, aanrandingen, betasten van kinderen en nu opeens moet Hofman de maat genomen worden voor uitspraken in een grappig bedoeld programma uit 2012? Flikker toch snel een eind op. Op deze manier leg je dingen op 1 lijn die niet op 1 lijn liggen. The Voice-gate is voor sommige mensen ook aanleiding om hun onderdrukte mannenhaat te ventileren. Ook dat is een schop in de rug van de slachtoffers. Stop met die onzin en focus je op het echte verhaal.