Reactie Roddelpraat op BOOS uitzending

Jan en Dennis vieren feest Roddelpraat mag niet in Trending bij Youtube - BOEM! 27k binnen voor Roddelpraat vs Famke Louise - Vanavond betekent Roddelpraat het einde voor iemand - Roddelpraat omroep laat Hilversum zidderen. Kolere jongens, ff geen stukjes hoor | Roddelpraat

Roddelpraat vindt dat Tim Hofman en BOOS een erge goede en nette documentaire hebben gemaakt omtrent het misbruik binnen The Voice of Holland. Het geeft duidelijk aan wat een smerige bedoening het bij dat programma is geweest, waar roofdieren hun gang konden gaan bij meerder- en minderjarige deelnemers. Ook vinden wij het sportief dat Roddelpraat wel werd genoemd, waar de meeste mainstream media onze rol angstvallig stil hebben gehouden.

Wij waren de eerste die deze deksel hebben gelicht, maar zouden nooit het werk hebben kunnen doen als wat BOOS heeft gedaan. Simpel omdat wij met z’n 2-en in de rukbunker van Dennis dit maken, zonder een redactie en zonder medewerking van andere media. We zijn trots dat we hebben geholpen om het grootste schandaal in Hilversum naar buiten te hebben gebracht, maar begrijpen niet waarom het zo lastig is geweest om credits te geven aan wie het verdient.

Het is te hopen dat alles boven water gaat komen, dat de daders hard gestraft zullen worden en het leed van de slachtoffers gecompenseerd wordt. John de Mol toonde in zijn reactie in het programma er in ieder geval nog steeds niets van te snappen. Hier reageert zangeres DO op.

WhatsApp Image 2022 01 21 at 11.12.46 AM
Reactie Roddelpraat op BOOS uitzending 3