SCOOP! Gordon tongend op film

Gatverdegatverdamme. Hier word je toch op een bepaalde vervelende manier misselijk van. Prima dat Toto blij is om die bipolaire cokejunk weer te zien. Hij moest namelijk even wachten voordat zijn baasje weer naar zijn utopische woestijnstaatje mocht vanwege zijn reisje naar Zuid-Afrka, maar om je nou zo uitgebreid in je bek te laten likken door een hond is gewoon smerig.

Bah, bah, bah!

42 reacties op “SCOOP! Gordon tongend op film

 1. И. Иødrøg zegt:

  Het is toch GVD niet normaal. Ik wacht op de FANclubdag, ik noem het eerder FANklapdag. Jullie krijgen allemaal klappen. Neukgenot haat jullie allemaal! Behalve Stef, die is wel aardig. Aardige kerel vind ik dat.

  Neukgenot gaat SlapEn. Morgen is er weer een dag. MAar aLle hAters: JuLLie komen Flink aan de BeUrt!

  Het gAat niEt goeD. Ik Neem nu een PILletje. LEkker toT rusT kOmen.

  2
  50
   • De Depressieve Postbode zegt:

    Dat heb jij ook weken hier gedaan op de site. Nu niet zo hypocriet doen, want jij bent hier ook nog steeds. En verder gewoon je bek houden en mij aankijken als je in het trapgat hangt.

    1
    0
  • И. Иødrøg zegt:

   Stef, TF zit hier de boel weer te verstieren denk ik. Of ’t is die papzak van een Depressieve Postbode Ik laat hem maar even trollen.

   Ik zal niet ontkennen dat ik gisteren even van het padje was. Maar om nou alle reacties van gisteren de kopiëren en plakken, daar zie ik het nut niet van in. Ik hoop dat ze hem nu eens kunnen bannen.

   Ben er moe van. Om telkens hierop te reageren.

   Lief dagboekje.

   2
   19
 2. И. Иødrøg zegt:

  Ik wou zeggen, yes 😍 fokjoeALL!!!! Maar nu zie ik dat ik een ban te pakken heb en niet meer kan reageren 🥺 Hebben jullie nu je zin? En kijk me aan als ik tegen jullie praat! Die Gordon hierboven is nep, want ik begin nooit met ‘kappen met die dislikes!’.
  Heel vervelend dat ik nu alleen nog via VPN kan reageren 🥺 … Maar met ongeveer 10.000 IP routes zijn jullie nog niet van me af, want ik haat jullie allemaal! En kappen met die dislikes.

  2
  27
  • И. Иødrøg zegt:

   Ah, ik heb je te pakken! Het is Puk, TF, Sjef Appel. Ik herken je uit duizenden, je hebt zelfs Stef Blok zijn naam gejat. Naamkaper.

   Het zit hem in dit zinnetje: “Ik wou zeggen, yes 😍 fokjoeALL!!!!”

   Dat is TF, dat zie je zo.

   3
   18
  • И. Иødrøg zegt:

   Topper! Eindelijk kan ik even rust nemen. Het was hard werken voor mij de laatste tijd hier op de site.

   Tot wanneer kun je het overnemen? Een dagje, lukt dat?

   4
   15
 3. Talk to the hand zegt:

  In islamitische landen is dit dus echt not done. Iemand moet de inlichtingendiensten in kennis stellen van deze bruinwerkerende honden verkrachter.

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.