SCOOP! Gio wordt vader

Jade-Anna en Gio worden bedreigd - Gio is een impulsieve slungel | Roddelpraat Nieuws

Wanneer weten we niet, maar het zit er wel aan te komen. Jade Annaaaaaaa is namelijk met haar vruchtbaarheid bezig. Ze vraagt of er meiden ervaring hebben met een soort kookwekker met snorkel erop. Na lang en diep onderzoek blijkt dat een apparaat die je in je toedeledokie steekt om te checken wanneer je het meeste kans op een zwangerschap maakt.

Na eenden, katten, vissen, Jan en Dennis, honden, ezels en ander opvulling binnenkort dus een kindje om de vlogs op te vrolijken. Van harte gefeliciteerd namens alle mensen voor en achter de schermen bij Roddelpraat (2,5).

WhatsApp Image 2022 06 05 at 10.33.45 PM

25 reacties op “SCOOP! Gio wordt vader

  • Flappie zegt:

   Ik zie het al voor me. Gio met zijn minderjarige vriendin in het ziekenhuis voor de bevalling.
   Doorgaans zie je dit enkel bij tokkies.

   60
   0
 1. John van de Beversport zegt:

  Stop making stupid people famous

  of waarvan kunnen we zeggen waarvan we ze kennen behalve hierzo?

  31
  2
  • Denise zegt:

   Dennis dit is gewoon een alternatieve vorm van anticonceptie. Het is geen ovulatie test.

   14
   2
 2. Freek Vonk zegt:

  Dat mongoooltje op de foto hebben jullie wel vaker laten zien, wie is dat dan als Gino zwanger wil woden?

  16
  2
 3. Beckham van Glanerbrug zegt:

  Gisteren met mijn vriendin nog een discussie gehad over het vroege vaderschap van Bijlow, de keeper van Feijenoord. Mijn opinie is dat beroemdheden snel vader worden omdat dit voor de vrouw de beste garantie is op een inkomen. Was mijn vriendin is het hier niet mee eens 🙂
  Beroemde mannen kunnen veel vrouwen krijgen. Er is voor een vrouw altijd het risico dat je wordt ingewisseld en je het luxe leven moet opgeven. Een kind is een soort levensverzekering. Kijk een naar mijn Yolante. Heerlijk leven met de miljoenen van Wesley; ben ik jaloers op.

  24
  2
  • Bryan ( wel mijn echte naam ) zegt:

   Dat is nu net een verkeerd voorbeeld.
   Yolanthe is veel rijker dan Wesley Sneijder.
   Zij komt uit een super rijke familie en haar vader bezit half Ibiza

   6
   3
 4. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  O nee wat erg..dat soort mensen moeten ze standaard een fokverbod geven.

  9
  0
  • Britt zegt:

   Dit hoeft niet te zijn om een kind te willen, het is juist een andere vorm van anticonceptie. Met dit ding kan je kijken wanneer je wel of niet zwanger kan worden.

   2
   1
 5. Wereld is gek geworden zegt:

  Gaan we als bedrijven naast minderjarige in Victoria’s Secret, nu ook al minderjarige voortplantingsapparaten laten promoten??

  8
  0
 6. Rukkertje Lorenzo zegt:

  Dat meisje heeft echt nog een kinderhoofd en die gio is gewoon lelijk

  12
  0
 7. Tess zegt:

  Hier even een reactie van een dame, dit kun je ook gebruiken als anticonceptie😅 ipv om zwanger te worden. Het leest je vruchtbare dagen uit waardoor je weet wanneer je dus een condoom moet gebruiken om niet zwanger te worden. Of juist wel maar denk dat dat niet het geval is😂

  9
  2
  • Daisy Wouters zegt:

   .

   Dat dingetje is een intelligente vruchtbaarheidstracker waarmee je je een menstruatiecyclus leert kennen.

   Dankzij Daysy weet je precies wanneer al je vriendinnen in hun vruchtbare venster zitten en wanneer je elk kan nemen zonder irritant rubbertje om je zwans. Houd de gegevens bij in je electronische agenda en voorkom teleurstellingen en verrassingen.

   Door ’s ochtends te meten wat haar lichaamstemperatuur is, (dat meet je onder de tong,) berekent Daysy de status van haar vruchtbaarheid en weet je gelijk of je een morningafter in haar koffie moet doen of niet.

   Synchroniseer de resultaten van al je vriendinnen in de DaysyView-app en zie in één oogopslag wie je zonder grote gevolgen kan wippen.
   Krijg toegang tot een grafisch overzicht van elke menstruatie en overleg kosteloos met het Chinese laboratorium via de online-chat van Days.nl

   Tijdens haar vruchtbare periodes krijg je een waarschuwing en kun je een alternatief plannen, uit eten gaan, uitsluitend orale seks of anaal. Tijdens de onvruchtbare fase zijn de dagen groen gekleurd en bestaat de beperking ten aanzien van onbeschermde seks niet.

   Daysy berekent elke vruchtbare periode: De vruchtbaarheidsstatus wordt weergegeven in het rood of in het groen, al is dat bij elke vrouw weer anders. De duurdere versie van de Dat.nl heeft een rijker kleurendisplay met 1028 kleuren.

   Bestel snel en ga binnenkort als een razende tekeer. Betaal via iDeal en ontvang voor € 129,95 gratis een set handboeien en een leren zweepje.

   De eerste 100 bestellingen maken bovendien kans op een doos met 12 condooms in de vorm van Mickey Mouse die in z’n handjes klapt.

   De days.nl bestel je online voor
   Het ene moment zijn ze safe, volgende moment alarmfase rood.
   Dus wees voorzichtig en maak geen kindjes als je er niet aan toe bent

   15
   0
  • Grad van Spalken zegt:

   Hier even een wake up call van je daddy.
   Periodieke onthouding, uitrekenen, lichaamstemperatuur en nu dit ding zijn absoluut geen garantie om niet zwanger te raken.
   Sperma heeft een behoorlijk uithoudingsvermogen, het mijne wel in ieder geval, en niets is zo veranderlijk als een vrouw.
   Dus kijk uit, een gewaarschuwde meid telt voor twee

   5
   2
 8. Groen de groene groenteman zegt:

  Die maakt gewoon ordinair reclame voor een product. Hadden jullie zelf ook kunnen zien RP maar geen haat ofzo hoor schatjes

  4
  0
 9. Osamab zegt:

  Gaat die grindtegelharses nou dat minderjarige konijntje ook nog laten jongen !?!
  Wat een achterlijke zool is het toch.

  2
  0

Reacties zijn gesloten.