Gio boos over reacties dode kat

Gio gaat samenwonen met golddigger

Gio is een gevoelige jongen en dat mag best. Mannen huilen ook. En Gio huilt de ogen uit zijn magere lijf als zijn kat het loodje legt, zoals eerder beschreven. Maar nu is de grindtegel boos. Hij vindt de reacties op het gejank niet vriendelijk.

Wat zeg ik, hij verwacht dat de mensen die zeggen dat ie zich niet zo moet aanstellen ook vuurwerk in de reet van dieren propt en ze schopt. Het zullen de emoties wel zijn.

WhatsApp Image 2022 04 22 at 2.30.55 PM
WhatsApp Image 2022 04 22 at 2.30.58 PM

34 reacties op “Gio boos over reacties dode kat

 1. Rodriquez Fontanelle zegt:

  Wat een huilstruik.
  Als ik hem zie zak ik hem schoppen en een stuk vuurwerk erin stoppen.
  Dit soort kansloos gejank moeten we gelijk de kop indrukken anders gaat hij ons nog cancellen ook nog.
  Dat lijkt me wel een beetje te erg voor een paar grappige reacties over die dooie kutkat van hem

  53
  49
  • Osamab zegt:

   Jantje, kom nou eens met echt nieuws in plaats van dat flauwe gedoe van die grindtegelharses.

   Bijvoorbeeld over de verkrachting van ellen ten damme door door die inteeltrapper.

   13
   5
  • Den de Jong zegt:

   Jade is van nature een ordinaire vreemdganger net als die zus van d’r, is mij ter oren gekomen van Meessie Dixxie. Als die wijven een borreltje te veel op hebben steken ze hun tong in iedere vent.

   3
   2
  • Maaktnietuit zegt:

   Idioot!!! Door mensen zoals jij gaat de hele wereld er naar de klote. Mensen met geen greintje gevoel in dat gore rotlijf van je…. Je moest je doodschamen… Zal maar niet opschrijven wat ik echt denk……..

   4
   4
 2. Chieu La Lin zegt:

  Ik hadde toch gezegd tegen jouw dat een oude kat is niet goed is voor de soep.
  Jou kat is een dode kat.
  Wij werken liefste allerliefste met verse vlees. Komt vaak man bij keukendeur met hele bos verse katten gevonden buitene, zijn gwoon is hele gezonde katten scharrelvlees.

  Kan je zien aan de pootjes hou oud is kat en kan voelen aan polse gewrichten. Buitenlopen is goed voor poes. Vogeltjes vangen. Lekker muisjes en mollen. Meeste verse katten smaakt altijd goed met Chinese kruiden en gloenten roerbakken snel snel jij niet zeggen ‘o smaakte niet naar kip’ of jij niet zeggen ‘o, smaakte niet naar pork’ maar is altijd goed mals gebakken. Lekker. Honger krijgen.
  Jammer van je kat Gio. Had goed eten geweest. Koop maar nieuwe nu.

  30
  28
  • Stefan zegt:

   Wat een stelletje harteloze zielen zijn jullie. Ik heb een schijt hekel aan gio maar een dier verliezen is nooit leuk.

   Ik vindt het zeer vervelend voor hem dat zijn kat overleden is. Hebben jullie hiero nou echt geen hart ofzo? Stelletje toetsenbord ridders dat jullie zijn, snappe jullie nou eerlijk waar niet dat dit hardstikke normaal is om te rouwen op een beest.

   En jan gvd kom is met goeie artikels ipv gio fucking latooy die moet huilen..

   Is dat nou persee nieuws?

   6
   3
  • Anti Alles zegt:

   Stefan wat ben je emotioneel jonge, gaat het wel goed? Rouwen om een beest is prima en begrijpelijk. Het is misselijkmakend om dit uit te buiten voor je stumperige vlog. Doe dit lekker prive en zoek geen extra likes over de rug van je dode kat.

   4
   0
 3. Theodoor Kleijburger zegt:

  Het is en blijft een aartslelijk jong.
  Tegen welke bus is hij opgeknald toen hij leerde fietsen als peuter?

  En dit joch zit nou de hele dag te miezeren over een dooie kat? Wtf.

  30
  17
 4. Giovanni Latooy zegt:

  Deze knapperd had ffies ruzie met z’n meissie (die inmiddels d’r eigen geld verdient, maar nog wel in een huis van 1,2 miljoen euro woont en de beschikking geeft over een Ferrari en een Porsche). En zoals jullie inmiddels weten, ga ik dat dan op m’n fans botvieren, want zo sneu ben ik ja.

  15
  10
 5. Melanie Suijkerbuik zegt:

  Jan doe je nog wat aan moderatie op je website? Er reageren hier figuren uit de TBS kliniek, met name die kneus met zijn glasbak obsessie.

  25
  3
 6. Kutwijf Bert zegt:

  Boze tongen beweren dat Gio zn kat met opzet heeft vermoord om vervolgens te kunnen janken op youtube. Alles voor de likes en de fame.

  25
  9
 7. Timmy zegt:

  Waarschijnlijk zegt de idioot onbewust van waar hij zich geen voorstelling van kan maken. En dan zet hij er idioot bij in een gedachtenwolk die niet uit zijn mond vertrekt terwijl hij er zo een snoek bij trekt. Helemaal goed. Al vraag ik mij af of hij het zo bedoeld. 👍 Vroeger huilde ik ook. Volwassenen leerden mij toen ik vroeg waarom zij niet huilden. Zal hem niet meegegeven zijn. Zelfzucht en ijdele ambities dan weer wel. Zwelgen in zelfmedelijden wat huilen is. En boosheid dat een secundaire emotie is, welke uit huilie geboren wordt. Niet huilen om een kat of zelfs je moeder doen de meesten die geestelijk volwassen zijn. Weet jij veel. Maar ik heb dan ook voorbeelden gehad. Vragen gesteld en uitleg gekregen die jij duidelijk niet hebt gekregen thuis. Misschien jouw ouders zelf ook niet. Dat is een grotere waarschijnlijkheid dan jouw assumptie Gio de niksnut.

  2
  11
  • Fiona Steinenga zegt:

   Is het in jouw hoofd net zo een rommeltje als dat je schrijft?
   Of heb je bij jezelf wel het idee dat je lekker bezig bent?

   Ik raak meestal al bij je derde zin de draad volkomen kwijt.
   Wat zou jij hier nou aan kunnen verbeteren?

   10
   2
 8. Surabaya zegt:

  Gio heeft gelijk, katten zijn een soort familieleden, ze horen bij het gezin (net als honden). Iets meer respect graag.

  4
  2

Reacties zijn gesloten.