Schoothondje Paul Römer krabbelt terug

Er zijn maar weinig mensen in het medialandschap zo eng als Paul Römer. De hele dag kruipt ie over de grond voor zijn baasje John de Mol. Hij wil hem zo graag pleasen. Dus af en toe maakt zo’n ratje dan een foutje. Paul dacht er goed aan te doen om het Vandaag Inside trio voor de bus te gooien bij kaars-gate. Op Radio1 riep hij dat het geen tijd is voor dit soort programma’s. Dat het ook eigenlijk niet meer kon. En nu komen ze maandag terug, dus probeert Römer zijn eigen woorden te ontkennen.

Toen De Mol nog klaar met Derksen was deed Paultje stoer en nu zegt Paultje nooit stoer te hebben gedaan. “Het is heel grappig. Het lijkt wel alsof er twee Paul Römers zijn in de wereld, want als ik teruglees wat ik allemaal gezegd zou hebben, dan denk ik: hé, dat interview heb ik nooit gegeven. Je ziet dat in de pers ook wel dat quotes een soort eigen leven gaan leiden. Die worden vergroot, versterkt, uitvergroot en voor je het weet ben je de oorzaak van al het kwaad.”

TV-bitch Angela de Jong vindt Römer ook een draaikont: “Het was volgens Römer natuurlijk allemaal weer de schuld van de pers die zijn woorden uit zijn verband had gerukt. Wie het gemist heeft: luister het terug, en ervaar hoe de term ‘hypocriet’ een totaal nieuwe lading krijgt.”

16 reacties op “Schoothondje Paul Römer krabbelt terug

  • Pascally. 2.0. zegt:

   @Osamab True, heb zelf ook best een nare ervaring gehad met Bart Römer, z’n artistieke broer… Heb daardoor uiteindelijk m’n hele loopbaan noodgedwongen omgegooid. Blij met m’n keuze achteraf, gezien de beerput die nu open is en kwam zelfs iets veel leukers op m’n pad maar toch: Blijf gewoon maar ver van die familie vandaan. Enge, hypocriete mensen met veel teveel macht en invloed. Ze hebben allebei zoveel onomkeerbare schade aangericht in het Nederlandse medialandschap.

   16
   2
  • John zegt:

   In gewoon Hollands heet dat……”Over lijken gaan”.
   En dat doen alleen lui die zelf nog erger zijn en bang zijn voor hun eigen hachie…

   2
   2
 1. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Het heeft jarenlang door kunnen gaan in Nederland die ongefundeerde verheerlijking van artiesten en bekende families/Nederlanders. Die ratten, dekken elkaar namelijk allemaal in en verzekeren elkaar van de mooiste baantjes. Ons de wet willen voorschrijven, neem een vluchteling in huis, vlieg niet meer, go Vegan het is om te kotsten zo langzamerhand. Maar o wee, als er bij hun zelf bagger naar buiten komt, dan is het land te klein. Tsja de wereld zou eens kunnen zien dat 9 van de 10 aan de drugs zitten, vreemd gaan bij het leven, ne*ken met jonge meisjes/jongens en ga zo maar door. Jongens ik heb nieuws! De doos van Pandora is geopend en alle shit die jullie ooit begaan hebben, het komt allemaal naar buiten. Dankzij Yv en Roddelpraat blijft er niemand gespaard en zij die schuldig zijn…jullie beurt komt. Een voor een. Vergeet never nooit niet dat jullie in die dure auto kunnen rijden en in dat mooie huis wonen dankzij Jan met de korte achternaam, die geld blijft uitgeven om naar jullie te komen kijken. Op een uitzondering daargelaten. Walgelijk mensen. W A L G E L I J K

  41
  4
 2. Arie de Argwaner zegt:

  Wanneer gaat eindelijk een beerput open over John de Mol? Of is hij de enige in het Gooi die z’n zwengel alleen met toestemming in volwassen vrouwen heeft gehangen?

  16
  0
  • Brunilda Koch zegt:

   Waar blijft John de Mol met zijn belofte dat hij zou gaan pensioneren op zijn 65ste?

   Of gaat ie door tot aan zijn dood en blijft Nederland opgescheept zitten met die paar zieltogende kutzendertjes van hem?

   Het zou zo fijn zijn als er een paar leuke zenders bij kwamen waar we als Nederlanders met plezier naar kunnen kijken.

   21
   3
 3. Femke Kwalsema zegt:

  Heb medelijden met die man, hij moet smorgens in de spiegel tegen die lelijke tyfuskop aan kijken en er ook nog mee over straat! 😨😨 wat een griezel!!

  0
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.