Uit eerste hand

Schoothondje Paul Römer krabbelt terug

Paul Römer (Talpa) liegt in 2e Kamer

Er zijn maar weinig mensen in het medialandschap zo eng als Paul Römer. De hele dag kruipt ie over de grond voor zijn baasje John de Mol. Hij wil hem zo graag pleasen. Dus af en toe maakt zo’n ratje dan een foutje. Paul dacht er goed aan te doen om het Vandaag Inside trio voor de bus te gooien bij kaars-gate. Op Radio1 riep hij dat het geen tijd is voor dit soort programma’s. Dat het ook eigenlijk niet meer kon. En nu komen ze maandag terug, dus probeert Römer zijn eigen woorden te ontkennen.

Toen De Mol nog klaar met Derksen was deed Paultje stoer en nu zegt Paultje nooit stoer te hebben gedaan. “Het is heel grappig. Het lijkt wel alsof er twee Paul Römers zijn in de wereld, want als ik teruglees wat ik allemaal gezegd zou hebben, dan denk ik: hé, dat interview heb ik nooit gegeven. Je ziet dat in de pers ook wel dat quotes een soort eigen leven gaan leiden. Die worden vergroot, versterkt, uitvergroot en voor je het weet ben je de oorzaak van al het kwaad.”

TV-bitch Angela de Jong vindt Römer ook een draaikont: “Het was volgens Römer natuurlijk allemaal weer de schuld van de pers die zijn woorden uit zijn verband had gerukt. Wie het gemist heeft: luister het terug, en ervaar hoe de term ‘hypocriet’ een totaal nieuwe lading krijgt.”

Nog geen reacties