Sander Schimmelpenninck is boos op Roddelpraat en staat op straat

Sander Schimmelpenninck is boos op Roddelpraat, wederom. Prima. Was natuurlijk ook helemaal te verwachten. Dit keer deelt hij zijn dankbaarheid richting ons vanwege de minder leuke berichten die hij in z’n inbox krijgt.

Die vreselijke Sander krijgt sinds de laatste uitzending van Roddelpraat berichten als: “groetjes van de Kevin-achterban! Zou het niet vervelend vinden als je morgen aan het trappengat hangt.” Nou, dat is niet lief, hè? (Wel een beetje om gevraagd *kuch*)

Of: “een grote bek op Twitter, ben benieuwd of je dat op straat ook hebt.” Sander tweet hierbij: “en zo nog 100. Je moet je kapot schamen voor zo’n achterban.” Maar zonder dollen: laten we even voorop stellen dat we geen doodsbedreigingen gaan delen. We hoeven ons niet te verlagen tot het niveau van Sander. Verder negeren is eigenlijk nog het beste. Het is de moeite niet waard.

Maar Sander, namens de Kevin-achterban: hou nou eens even je mond dicht. Dankjewel.

Karma strikes again though, want Sander is ook al boos op de NS, omdat de trein opeens niet meer reed. Hij noemt het een ‘aanfluiting’. Precies de juiste benaming voor de situatie, want Sander pakt het treintje, het treintje rijdt niet én die frustratie deelt hij dan ook nog eens op Twitter. Sad.

36 reacties op “Sander Schimmelpenninck is boos op Roddelpraat en staat op straat

  • Melanie suijkerbuijk zegt:

   Zo’n zelfde type als pedo Tijs Romer. Grote bek hebben over alles. Ooit komt er nog een leuke scoop van deze dwerg. Kunnen we hem ook cancelen. Adelflikkertje

   27
   4
 1. Ramin zegt:

  Ik zie geen bedreigingen. Deel dan even die enorme hoeveelheid doodsbedreigingen die je zogenaamd voor de laatste uitzending al kreeg. Of bedacht je dat achteraf, omdat de vergelijking met Breivik misschien toch iets te ver ging Sandertje?

  24
  0
 2. JeSuisKevin zegt:

  Sander mag wel op iedereen en van alles commentaar leveren maar als er een keer teruggegromd wordt begint begint die wandelende tak te janken en om zich heen te slaan. Het lijkt Gordon wel.

  31
  1
 3. Von Fennestein zegt:

  Sandertje,

  Luister, als je uit kan delen met Breivik vergelijkingen die jezelf hebt gemaakt, wees dan niet verongelijkt dat je reacties kunt krijgen vanuit de “Kevin-achterban”.
  Wie uitdeelt moet ook kunnen incasseren… of ben je geen vent?

  19
  2
 4. Lucas B. zegt:

  Zal wel gezellig zijn bij Sander thuis. Tegen iedereen en alles klagen. Sander moet en zal elke dag klagen. Tegen zijn vrouw, kinderen tegen de spiegel. Elke dag klagen. Vermoeiende vent.

  7
  1
 5. Dood aan de kabouter!! zegt:

  Sander piemel de kutkabouter zit vaak in de PC in een koffietentje halverwege de straat tussen andere linkse engnekken !
  Bezoekje brengen is altijd welkom!!

  12
  1
 6. Nakketikker zegt:

  Sander is vroeger nooit geleerd dat hij op z’n beurt moet wachten. Kan die ook niets aan doen, maar geef dat hoopje stront van 3-turf-hoog niet teveel aandacht want dan gaat die weer vervelend doen.

  4
  1
 7. Cowboy Jos zegt:

  Sander is er net als ik bij het Leger der uit getrap, hij leg nu op de keie achter de willemskantine , gezellig, maar die man praat wel moeilijk

  5
  1
 8. Sander Schimmelpenninck zegt:

  Neem het mij niet kwalijk, als jullie de incestueuze familiegeschiedenis van de adelijke familie Schimmelpenninck bestuderen dan snappen jullie misschien beter waar mijn pathetische gedrag vandaan komt.

  4
  2
 9. Eva Jinek Braun zegt:

  Zo knap hoe de ware fascisten (Sander Schimmelpikje) zichzelf tegenwoordig voordoen als weldoeners en de echte vrijheidslievende mensen als fascist weten af te schilderen.

  5
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.