RoddelPraat neemt wraak op Sander Schimmelpenninck

RoddelPraat neemt wraak op Sander Schimmelpenninck

Een grote week voor Dennis Schouten nadat RTL Nieuws en talkshow OP1 hem had gevraagd om zijn mening over prinses Amalia. Echter kwam het er niet van, Sander Schimmelpenninck gooide roet in het eten. Jan Roos doet zijn verhaal hoe hij Nederland gaat redden.

29 reacties op “RoddelPraat neemt wraak op Sander Schimmelpenninck

 1. Karen1994 zegt:

  Hеb jе ооit суbeгsеks geprobeeгd?
  Lаtеn we elkаar een рlеzieг dоen vаnavond!

  𝗹𝗼𝘃𝗲𝗿𝘀.𝘁𝘂𝗺𝘀𝘂𝗻.𝗰𝗼𝗺

  1
  9
 2. Liefdesverdriet zegt:

  We zijn alweer een week verder, van het moment dat ik de grond onder m’n voeten voelde wegzakken. En dan precies een week later die bijzondere tattoo om dat mooie lichaam van je. Echt waar, wat doe je mij toch aan 😭

  1
  5
 3. Manege het edele befpaerd zegt:

  Hoorde net bij de AH een gesprek tussen een moslim medewerkster en een Marokkaanse beveiliger. Laatste vond maar dat appie moest stoppen met de verkoop van alcohol want zondig, saytan etc. Gelukkig hoorde Jan het niet anders 💥💣💥🧨

  4
  3
 4. Droplul zegt:

  Beste Sander is ben gay en roddelpraatfan. De ware snobist en fascist ben jij Sander met je hele foute familiegeschiedenis. Je doet niets anders dan projecteren jij witte boosaardige gefrustreerde dwerg.

  11
  3
 5. Rogier zegt:

  Geprobeerd om door de uitzending heen te komen maar het lukt amper. Infantiele outfit, Dennis die op de rug van zn meisje zit te drummen, oeverloos gelul over Amalia, S.S. en slechte rap van Madoc. Het is klaar.

  5
  5
 6. Timmy zegt:

  Sander S. is zelf een “Kevin”. Keffertje woest omdat er terug grommen. Je moet niet dreigen. Vuur de juiste vragen op hem en hij zet zichzelf verder te kakken als een dwaas met zelfoverschatting.

  3
  0
 7. de perfecte STRONT zegt:

  Het bewijs is weer eens geleverd: Jan Roos is een harde drol en zijn hulpje Dennis Schouten is een spletsj diarree. Met de blote handen bij elkaar gekneed (dus zonder handschoenen) vormen zij samen de perfecte STRONT.

  5
  6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.