Samantha Steenwijk deelt paardenkøt op Insta

Ja, het is wat het is. De zangeres zonder hit die zegt 22 kilo te zijn afgevallen door op een knol te zitten heeft een foto op Insta gezet van een zwanger paard. Maar onderaan is ook gewoon een paardendoos te bewonderen. Een beetje smerig, als je het mij vraagt.

Het is inderdaad geen luchtballon. Mijn god.

24 reacties op “Samantha Steenwijk deelt paardenkøt op Insta

     • Gemeij zegt:

      Precies, hoe dom kan je zijn? En het dan ook nog smerig noemen. Moet je een drachtige merrie soms een broek aantrekken? Ga wat vaker de natuur in, misschien steek je er nog wat van op.

      11
      1
    • Guiscardo zegt:

     Jammer jongens, geen schijn van kans. Ten eerste al niet omdat jullie té vulgair zijn, maar het belangrijkste is toch wel dat ze zo ruig is als een kokosmat.

     4
     0
 1. Ludo Sanders zegt:

  Misschien moet Jan zijn wielrenfiets ook omruilen voor een paard. Ik weet alleen niet waar ik een grotere hekel aan heb, Jan fietsend over de weg terwijl er een keurig fietspad naast ligt of Jan die het fietspad met zijn paard onder schijt.

  7
  1
 2. Bas vogel zegt:

  Die Samanta is ook best een lekker wijf. Zal d’r best willen bevruchten. Ik zal haar zo nemen dat de spetters lichaamsvocht op de muur zitten.

  1
  11
 3. Tinus plotseling zegt:

  Geef geen aandacht aan dit kadaver zonder potentie. Aandacht zoeken net als Robbie als ik dat stuk stront kan aanpakken doe ik dat..het is echt een nagemaakte creatuur

  2
  5
 4. BUD wijze zegt:

  Doe samantha moet inderdaad tot aan haar paardesmoel volgepompt worden met potent zaad. Ik zou het heeeeel graag doen! En maar raggen en dan volblaffen met bud

  0
  4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.