Samantha de Jong (Barbie) zat opgesloten in een bordeel

Samantha de Jong (Barbie) zat opgesloten in een bordeel

Samantha de Jong (Barbie) zat opgesloten in een bordeel. Dat is althans wat ze nu beweert vanuit de verslavingskliniek. Al maanden werd er niks meer van haar vernomen, maar nu weten we hoe dat komt. “Ik zit al twee maanden in een kliniek en hier blijf ik nog vier maanden”, vertelt ze.

Barbie van de radar

Normaalgesproken plaatst Samantha (Barbie) elke dag een nieuwe post op Instagram. Soms plaatst ze er zelfs meerdere op een dag. Dat is nu al een paar maanden niet meer gebeurt. Anders dan de geruchten dat ze als prostituee zou werken, was er afgelopen tijd geen spoor van haar te bekennen.

Die plastic pop heeft al zo ontzettend vaak in de problemen gezeten. Om de havenklap verscheen ze in het nieuws. De ene keer omdat kind 298 weer uit huis geplaatst is, de andere keer omdat ze van de eerste verdieping is gesprongen, dan weer omdat haar vriend dood ging door te veel GHB verbruik, etc. Het houdt werkelijk nergens op met deze nul.

Samantha de Jong (Barbie) zat opgesloten in een bordeel

Vervolgens verscheen ze steeds op hoerensites, omdat ze werk als prostituee verrichtte. Daar kreeg ze ook zeer slechte reviews op trouwens, maar laten we dat stukje uit de geschiedenis maar weer snel proberen te vergeten. Oh, nee, wacht… Ze schijnt net uit een bordeel te zijn gered waar ze onvrijwillig werkte. Ze vertelt het hele verhaal aan Story.

Over het werk bij het bordeel vertelt ze: “Ik ben gedwongen.” Inmiddels is er een onderzoek gestart naar het bordeel en het bijbehorende verhaal van Barbie. “Daarom moet ik mijn mond houden. Maar het is de politie geweest die mij twee maanden geleden heeft ‘bevrijd’. Daar was ik heel blij mee. Het was voor mij de ommekeer in mijn leven”, vervolgt ze.

‘Ik zat gedwongen in de prostitutie’

Ze is dus twee maanden geleden naar eigen zeggen al ‘gered’, maar waar was ze dan al die tijd? Ze liet zich vrijwillig opnemen in een kliniek voor verslavings- en traumaproblematiek. “De reden daarvoor was omdat ik niet meer het leven wilde leiden dat ik geleid heb. Ik kon er niet meer tegen, ik zat gedwongen in de prostitutie. Dat was zo erg…”

Barbie is schijnbaar wel tot een besef gekomen dat het absoluut niet goed met haar ging. Ze vertelt: “Als ik verder was gegaan met dat leventje, was ik er niet meer geweest. Ik kan niet op de details ingaan, want het is een periode waar ik met de buitenwereld nog niet over wil praten. Dat doe ik wel met de hulpverleners hier. Ik zit hier nu twee maanden en ik blijf nog vier maanden.” Zo… zes maanden in een kliniek… Dan mag je inderdaad zeker wel stellen dat er iets gruwelijk mis is gegaan.

‘Ik wil nóóit meer drugs gebruiken!’

“Ik wil nóóit meer drugs gebruiken! En ook de mensen die mij naar de afgrond hebben gebracht wil ik nooit meer zien. Ik ben zo vernederd geweest, dat ik dacht: ik ben niets meer waard. Ik was mezelf zo kwijt. Ik was echt verloren.” Als je dat zo leest is het eigenlijk nog zielig ook voor dat meisje. Ze mist echt het vermogen om een beetje na te denken over bepaalde situaties. ‘Is het slim om GHB te gebruiken?’, ‘Is het slim om mezelf zomaar in een bordeel te gooien en plaatjes online te zetten?’, ga zo maar door.

30 reacties op “Samantha de Jong (Barbie) zat opgesloten in een bordeel

  • ----S S S C C O O O O P P P----- zegt:

   Mark van Eeuwen (Warnsveld : 23 juli 1976) die ooit begon met de rol van Jack van H. In GTST wordt verdacht van PED0SUELE neigingen naar een 17-jsrige meid.
   Haar vader is not amused.

   21
   0
  • Donatella Versace zegt:

   Wat is er met haar gebeurd? Pff die ziet er uit. Dit lijkt wel het mislukte zusje van Donatella Versace.

   66
   0
 1. Berend Boutende zegt:

  Ik vind het zielig voor Samantha.
  Volgens mij is ze echt slachtoffer.

  En wat jammer dat Reinout Oerlemans niet een beetje meer verantwoordelijkheid heeft genomen om Samantha goed te begeleiden.

  24
  24
  • Fanbase. zegt:

   Eensch
   Daarmee stem ik volledig in
   Niets aan toe te voegen
   Rake opmerking
   Ik sta aan uw zijde
   Dat vind ik ook
   Je hebt gelijk
   Ik snap het ook niet

   Waarom staan die commenses hier onderaan en niet gelijk onder het artikel?

   Onbegrijpelijk

   12
   0
 2. Tom vd Molen zegt:

  En wat was het gevolg van de mishandeling en het politiebezoek toen er een grote partij gestolen gereedschap in de woning van haar ex aanwezig was?

  19
  33
  • Tony Van Blaricum zegt:

   Ja.
   En waarom kan ik alleen kromme bananen kopen?
   En waarom is de lucht blauw?

   Ik wor helemaal gek van de vragen.
   Mag ik al bier drinken? Het is toch bijna weekend immers..

   3
   0
  • Dr. P. Nis zegt:

   Om andere artikelen onder de aandacht te brengen. Het viel Roddelpraat op dat wij na het plaatsen van een reactie direct doorgingen naar pornhub. Ze willen dat we langer blijven voordat we er een Slinger aan geven.

   1
   14
 3. Pingback: Barbie 'bevrijd door politie': 'Ik werd gedwongen tot prostitutie' - SGXL.NL

 4. Realinafakeworld zegt:

  Ziet niemand dat dit meisje zwaar hulp nodig heeft? Dit meisje kampt waarschijnlijk al haar hele leven met een zwaar minderwaardigheid complex. Je hoeft niet intelligent te zijn om te weten dat ze oprecht hulp nodig heeft. Als eerst met zelfrespect

  10
  0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *