Samantha de Jong (Barbie) heeft haar eerste review te pakken

Goedenavond! We hebben een nieuwsbericht te pakken wat NSFW is. Mooi moment om het dus nu met jullie te delen. En wat is er dan zo smerig dat het het nu pas geplaatst wordt? Samantha de Jong (Barbie) heeft haar eerste review te pakken.

En weten we nog waar die meid op stond? We hebben het namelijk niet over een bedrijf van haar of een advertentie op Marktplaats of zoiets dergelijks. Nee, het gaat over haar seksuele kunsten. Eerder hebben we al gedeeld op welke website zij zichzelf aanbood als bedpartner (om het maar even netjes te zeggen).

Ze heeft haar eerste review te pakken, maar die is allesbehalve positief. En waarom? Ze kwam arrogant over, had er geen plezier in en was veel te druk waardoor de hygiëne wat te wensen over liet. Maar dat was niet het enige. “Pijpen was oké, geen deepthroat.” De reviewer in kwestie vervolgt: “beffen geprobeerd, maar ik sloeg snel over. Het rook niet oké.”

Nieuwsflash: Barbie heeft een stink k*t. En dat verbaast natuurlijk niemand. Eerlijk is eerlijk: dit is toch precies wat je verwacht als je bij deze meid op bezoek gaat met dit doeleinde. Excuses voor deze gore beelden op het netvlies voor het slapengaan.

38 reacties op “Samantha de Jong (Barbie) heeft haar eerste review te pakken

 1. Tonydetijger zegt:

  Nu, in het hygiene verhaal enzo volg ik onze ****loper wel, maar Eerlijk is eerlijk.. klagen dat barbie niet meer zo strak is, is hetzelfde als een patatje oorlog gaan steken, en zeuren dat er geen wijnkaart is..

  29
  1
 2. Jan Roos zegt:

  Eerste review met trots geschreven, dank ook aan de donateurs voor het sponsoren van deze escapade. Helaas niet aan mijn specialiteit (beffen) toegekomen.

  15
  13
 3. Samantha de Zeetong zegt:

  Ik stonk naar vis? Deze review is geschreven door Schimmel Sanderpennink, ik heb er eerst een halve kilo kopkaas vanaf moeten eten, en wat er overbleef was een schamele 6 centimeter.

  16
  1
 4. Beetjekietelenkantochelkemongool zegt:

  Dat je zo te boek staat als afgelikte boterham en dan niet eens een beetje kan aftrekken blijkbaar.
  Dan ben je wel heel slecht lijkt me 😂

  5
  2
  • Sjaak selier zegt:

   Vroeger hadden we arie de Jong die noemden ze de grotekop en dat was geen kwaaie vent overigens , en dan hebben we samantha “barbie” de Jong aka de grotekut

   1
   0
 5. OM zegt:

  Bij een bezoek aan een prostitué klagen over het feit dat het lijkt of ze er geen plezier in heeft en dat het kreunen nep is…. Wat een sukkeltje ben je dan.

  14
  5
 6. Edwin zegt:

  De eerste twee dingen die je op de lagere school leert zijn: ga je naar de ho€ren, dan – punt 1 – nooit tongzoenen en – punt 2 – nooit beffen.
  Zo te zien heeft die wanhopige ho€renloper dus niet eens lagere school gehad.

  16
  3
 7. Anti Alles zegt:

  Dat ze een verlepte kut heeft had iedereen kunnen bedenken. Dat ze stinkt naar rotte vis had ook iedereen kunnen bedenken. Die voelt er niks meer van als je hem erin drukt, misschien vanaf 30 CM begint het een beetje te kietelen.

  5
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.