Samantha de Jong (Barbie) staat weer te hoereren

We brachten al eens eerder in de uitzending dat Barbie zichzelf te huur aanbod op een website waarvan ze later zelf ontkende dat zij degene op de foto was. Ondanks die verschrikkelijke grote tattoo boven haar plastic ballen. Maar Samantha de Jong (Barbie) staat weer te hoereren. Of liever gezegd: nog steeds.

Op de website genaamd Diane’s Secret is die plastic pop te huur in Den Haag: “UNIEK pssst niet door vertellen ik,bner Barbie, jaaaa die Barbie… (zie me selfies hihi) ben vandaag op avontuur bij Diane’s Secret en wil JOU verwennen.” Dit kan niet veel kosten zou je denken. Zelfs het zinnetje wat je in groep 1 leert ‘ik ben …’ is al te moeilijk voor haar om te typen. Eigenlijk is dit zielig, maar echt heel zielig…

Ze is alleen te bellen voor de vrijdag tussen 13:00 en 20:00. Terwijl ik dit aan het typen ben, ligt ze dus waarschijnlijk te wippen voor een paar tientjes. Voor de mensen die nog zin hebben: “reserveren aanbevolen voor deze blonde geile diva slank met H cup.” Wel voor achten, hé? Anders ben je te laat.

Pff… Ik ben geloof ik een beetje misselijk…

58 reacties op “Samantha de Jong (Barbie) staat weer te hoereren

 1. Bespaar mij dit leed zegt:

  Ik zie die bezwete rode biggenmuil van Roos voor me na een nachtmerrie. Die kalende rotkop met zijn geniepige varkensoogjes. Kan alleen likken omdat mijnheertje impotent is van de drankschade

  23
  65
 2. Jan Roos, Bergen, Noord-Holland zegt:

  Vieze goedkopere gore kunker heor die Samantha de Jong. Geef mijn aub 5 euries want ik ben zo geil als een bok. Dan ga ik snel nog langs Scheveningen

  20
  30
 3. ikbengeenrobot zegt:

  Ze zegt ” ik, BN-er Barbie, jaaa….” en niet “ik ben Barbie”.
  Dus haar Nederlands is toch beter dan dat van de dienstdoende schrijver. Triest.

  38
  4
 4. Floris Weyers zegt:

  Nu werkt ze nog in Diana’s secret, redelijk nette club maar over een jaar of 5 huurt ze een raam in de doubletstraat. Snel een paar tientjes verdienen en weer een bolletje scoren.

  21
  4
 5. Manager van Barbie zegt:

  Is myonlyfans tegenwoordig niet een makkelijkere manier om snel aan geld te komen? Zijn vast genoeg gasten die 20 euro per maand over hebben om een opblaaspop te zien.

  12
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.