Ruzie aan tafel bij HLF8 vanwege Glennis Grace

Ruzie aan tafel bij HLF8 vanwege Glennis Grace

Gisteravond ontstond een behoorlijke discussie in de slechtste talkshow van Nederland. Er was zelfs ruzie aan tafel bij HLF8 vanwege Glennis Grace. Ronald Molendijk nam het voor haar op, maar Filemon Wesselink is het er niet mee eens.

Ronald Molendijk denkt dat het wel weer eens goed moet komen met Glenda. Hij stelde: “Ze zal met een killeralbum moeten terugkomen.” Maar Filemon is het daar niet mee eens: “je moet mensen wel altijd een tweede kans geven als ze hun straf hebben uitgezeten en alles, maar heb je er echt zin in?” Hij vervolgt: “Ik zie dan de hele tijd die vakkenvullers voor me die zelfs naar het kantoor zijn gevlucht met bedreigingen achter zich aan. Ik vind dat echt een vreselijk beeld en kan dan niet zo lekker van de muziek gaan genieten.”

Dan maakt Ronald de perfecte vergelijking. Hij begint namelijk over dat sommige mensen The Beatles niet trokken, maar Filemon vindt dat een onzinnige opmerking. “Dat is natuurlijk wel een ander verhaal. Je hoort de muziek en je ziet vakkenvullers in het kantoor bedreigd worden. En dan: ‘I Will Always Love You”. Het lijkt me moeilijk om je hier overheen te zetten. Het is ook een andere tijd. We pikken misschien ook minder van artiesten dan vroeger.”

Filemon gaat bij PowNed werken. En ondanks dat hij in dezelfde domme val trapt als wat wij ooit misschien ook wel deden, is dat natuurlijk een reden om automatisch onze vriend al niet meer te zijn. Maar hij heeft hier wel een punt. Het is gewoon klaar met Glenda.

Maar Ronald heeft als enige van Nederland een idee dat een comeback er nog wel in zit: “Ik denk dat als er een goed liedje is, dat heel veel mensen het snel weer meezingen. Het is ook niet zo dat iedereen anti-Glennis Grace is!” Die droom kan je maar beter laten varen, Ronald. En het is ook zeker te hopen dat die droom niet uitkomt. Laat het alsjeblieft een keer afgelopen zijn met de valse zangeres.

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN