Filemon Wesselink gaat ook werken bij omroep PowNed

Je leest het goed: Filemon Wesselink gaat ook werken bij omroep PowNed. Nu hoor ik een aantal mensen onder een steen vandaan komen en zich afvragen wie dit is. Filemon presenteerde voorheen van alles bij BNNVARA (Spuiten en slikken, Try before you die en Filemon en de Complotten). Ook weer lekker links.

“Wat mij aanspreekt is dat PowNed de steen in de vijver durft te gooien en tegen de stroom ingaat”, zegt Filemon. Sorry, dit artikel gaat opeens erg veel over rotspartijen, maar ja, precies, hij vindt dat PowNed tegen de stroom ingaat. Dat was ooit inderdaad de insteek, maar dat wordt met de dag minder.

Over Rutger en Weesie zegt hij: “Ik ken Rutger (Castricum) en Dominique (Weesie) al erg lang en merkte dat we een goede klik hebben. Toen we afgelopen jaar spraken over de ontwikkelingen bij de omroep en de programma’s die PowNed maakt, kwamen de gesprekken op gang over een samenwerking. Dat voelde goed aan.” Dat zijn woorden die je niet snel voorbij ziet komen als het over die walgelijke man gaat.

Omgekeerd is die walgelijke man natuurlijk ook helemaal blij met Filemon, BLEGH: “We zijn ontzettend blij dat Filemon met zijn journalistieke ervaring ons team gaat versterken. PowNed heeft een volwaardige omroepstatus en de organisatie groeit gestaag. Dit betekent dat we ­investeren in nieuw talent, maar ook in ervaren programmamakers zoals Filemon. Zijn journalistieke stijl sluit perfect aan bij ons.”

Begin 2023 zullen de eerste dingen van de presentator op televisie verschijnen. Nou, wat kunnen we niet wachten, zeg… Zucht…

25 reacties op “Filemon Wesselink gaat ook werken bij omroep PowNed

 1. Sjef Afwas zegt:

  Ik kan niet wachten totdat Roddelpraat het stokje overneemt van de rechtse media binnen de NPO. Er is helemaal geen rechts geluid meer het is zo ontiegelijk midden van het midden van het midden.

  19
  3
 2. Hansie zegt:

  PowNed is één van vele legitieme redenen om die belastingkraan af te koppelen. Afschaffen de npo. Helemaal in de huidige vorm niet te verkopen dat alle belastingbetalers het verplicht moeten medefinancieren.

  7
  3
 3. Timmy zegt:

  Filemon, de Pokemon die de cut niet haalde, omdat het pure verspilling van je pokebak was. Nu onderdeel team belastingverspilling onder leiding van de walgelijke man.

  6
  1
 4. Rerekevin zegt:

  Eerder vandaag P.C Hooft en nu Metamorphoseon libri. En ik ben ook nog behoorlijk “links” ook. Naja. Laten we zeggen dat ik jullie een bestuurlijke aristocratie gun waar Confucius, Aristoteles en Hooft elkaar overlappen. Shh tegen schimmelkeutel.

  0
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.