UPDATE! RUMAG duo heeft knallende ruzie

Je kon erop wachten. Want ze hadden al mot, die twee kansloze apen van RUMAG. Maar nu is er echt hommeles. En laten we wel wezen, dat vinden we heerlijk. Want die Fawrynotsawry is nogal in zichzelf gaan geloven. Meneertje heeft sterallures. Ze heet ook dat nieuwe bagger programma van ze trouwens.

Naast dat er geen hond naar kijkt ontbreekt die andere flapdrol opeens. Die René Watzenaam. En die Iraanse kansarme trekpop heeft RUMAG uit zijn bio gehaald. Dus daar is een knallende ruzie gaande. Mooi.

UPDATE! Hij heeft hem vlug weer aangepast.

11 reacties op “UPDATE! RUMAG duo heeft knallende ruzie

 1. Mees zegt:

  Sss ccc oooooopppp
  Janus in de Gall en Gall
  Kan er een papiertje om
  Het is voor moederdag
  Nee haatvarken heel Nederland weet dat je een alcoholist bent 🍺🍺

  20
  92
 2. Gordon Tonggenot zegt:

  De eerste de beste die het lef heeft om mij vandaag te disliken die krijgt van mij drie gummiberen door zijn pisbuis heen, en die gummiberen zal ik nog eens extra aanduwen met de punt van een scherp potlood !

  7
  155
   • Liz zegt:

    Het zal nog niet makkelijk zijn mijn pisbuis te vinden. Mijn anatomie is anders en ik heb drie honden die er niet van houden als er vreemde mensen, met name, mannen aan me gaan zitten. Dan moet ik eerst te kennen geven dat het oké is. Maar: ga ik.dat doen?

    3
    2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.