Televisie

Roy Donders noemt Yolanthe Cabau een leugenaar: ‘ze maakt mensen onzeker!’

Roy Donders noemt Yolanthe Cabau een leugenaar: 'ze maakt mensen onzeker!'

Roy Donders noemt Yolanthe Cabau een leugenaar. Waar hij zelf openhartig is over de cosmetische ingrepen die hij zelf heeft ondergaan, ontkent Yolanthe het ooit te hebben gedaan. Roy vertelt aan Beau Monde dat dit totale onzin is en dat ze anderen hier een onzeker gevoel door geeft.

Roy de plastic opdonder

Zelf heeft Roy bijna elke denkbare cosmetische transformatie ondergaan. Een ooglid-correctie, een baardtransplantatie, facings en een penisvergroting. Oké, die laatste weten we niet, maar het zou zomaar kunnen. Hij vindt dat je open en eerlijk moet zijn over de ingrepen die je ondergaat. “Veel BN’ers doen geheimzinnig over wat ze hebben laten doen, terwijl je er niet zo perfect uit kunt zien van jezelf”, ligt hij toe.

Roy Donders noemt Yolanthe Cabau een leugenaar

Yolanthe Cabau is volgens hem één van de BN’ers die er niet eerlijk over is. “Zij heeft voor tienduizenden euro’s laten doen. Maar ze zegt er niets over, waardoor de jeugd denkt dat ‘het perfecte plaatje’ op de natuurlijke manier haalbaar is. Daar worden mensen onzeker van.” En Yolanthe is niet de enige.

Ook Sylvie Meis onder de bus

Sylvie Meis is ook aan de beurt en wordt, net als Yolanthe, door Roy voor de bus gegooid. “Die is pas open over haar filler gebruik sinds ze een deal heeft met een filler merk, terwijl ze het spul daarvoor ook al jarenlang gebruikte”, aldus Roy. Hij vindt het zeer kwalijk dat er niet open over gesproken wordt.

Roy liet zich helemaal leegzuigen

“Op mijn 18de heb ik mijn oogleden laten doen en facings genomen. Vijf jaar later heb ik een voorhoofdlift en nog een ooglidcorrectie genomen”, geeft hij zelf toe. Omdat hij een dubbele kin had, heeft hij daar vet weg laten halen. En dat is niet de enige plek waar hij de boel liet wegzuigen: “Ik heb toen ook een full body liposuctie, liposculptuur, lipolazer en J-Plasma laten doen.”

In de toekomst is Roy heus vaker van plan om aan zichzelf te sleutelen. Hij is er inderdaad eerlijk over, maar dat hoeft niet per se iedereen te zijn. Liegen is een ander verhaal, maar als je het niet wil vertellen is dat ook prima. Het is niet zo dat we niet kunnen zien dat iemand de boel volgespoten heeft. Het valt namelijk behoorlijk op.

Nog geen reacties