Uit eerste hand

Gio Latooy bewandelt het foute pad: ‘leg dit eens even uit!’

Gio Latooy bewandelt het foute pad: 'leg dit eens even uit!'

Gio Latooy bewandelt het foute pad. Vincent Visser komt weer bij hem wonen en doet een schokkende ontdekking wanneer hij een laatje in de keuken opentrekt. Hij vraagt Gio om te komen kijken en roept dan: ‘leg dit eens even uit!’

Vincent Visser komt weer gezellig bij hem wonen

Sinds Jade Anna en Gio uit elkaar zijn, woont Gio weer alleen. Arme jongen. Dat vindt hij zelf natuurlijk ook helemaal niks en daarom heeft hij zijn vriendje Vincent Visser weer gevraagd om bij hem te komen wonen. Vincent komt meteen weer terug rennen naar zijn grote liefde.

Gio Latooy bewandelt het foute pad

Vincent is pas net in het huis en doet nu al een schokkende ontdekking. “Gio, ik heb even je camera gepakt”, begint hij. Terwijl hij de ontdekking in zijn hand houdt, schreeuwt hij: “Wat heb ik hier?! Gio Latooy, leg dit eens even uit! Leg dit eens even uit!” De totaal niet geshockeerde Gio reageert: “Het was netjes opgeborgen in het kastje.” Maar Vincent wil vooral weten: “Waarom ligt dit hier?”

“Ik heb wel eens een sigaretje opgestoken”, aldus Gio die net een kind van 14 jaar is die betrapt werd door zijn ouders. Hij vervolgt: “Ik rook helemaal niet vast! Bro, ik had zoveel stress…” Aahh…. Stress… Midden in huis steekt hij een sigaret op. En daar houdt het niet bij op, want Vincent trekt ook nog condooms uit het keukenlaatje bij Gio.

‘Wat ligt hier nog meer?’

Vincent schreeuwt: “Wat ligt hier nog meer? Condooms! Gio, het gaat de verkeerde kant op met jou. Het gaat echt de verkeerde kant op met jou. Condooms, sigaretten…” Nou, sigaretten zijn zeker een stap in de verkeerde richting, maar condooms… Dat klinkt als een stap in de goede richting, toch? Dat betekent dat Gio allang weer bezig is met het volgende wijfie. Lekker, hoor.

‘Ik voel me echt goed vandaag’

Waar Gio net nog toegaf dat hij rookte wegens stress, blijkt nu dat hij zich eigenlijk helemaal niet zo slecht voelt. “Het gaat eigenlijk best wel heel goed deze dagen nu. Ik voel me gewoon… Vandaag voel ik me echt goed. Ik voel me echt goed vandaag. Gisteravond voelde ik me namelijk wel heel kut weer, weet niet”, aldus Gio. Volgens Vincent komt dat door zijn aanwezigheid. Daar hebben we onze twijfels over. Waarschijnlijk komt het eerder door de aanwezigheid van Danique Hosmar.

Watch on YouTube

Nog geen reacties