Televisie

Rose Bertram en Gregory van der Wiel weer samen?

Rose Bertram en Gregory van der Wiel weer samen?

Zijn Rose Bertram en Gregory van der Wiel weer samen? Ze werden in ieder geval samen gespot door een spion van Yvonne Coldeweijer toen ze samen met de meppende dwergrapper aan tafel zaten in Club Air.

Rose en haar open doos

Rose Bertram en Gregory van der Wiel weer samen? Ze waren jaren samen en kregen twee kinderen. Na een tijd besloten de twee uit elkaar te gaan en sindsdien werd vooral Rose veelal met andere mannen gespot. Thijs Boermans, Kylian Mbappé en zelfs Leonardo Dicaprio kwamen allemaal voorbij, maar geen een leek een succesvolle match te zijn. Rose heeft haar doos in ieder geval veelal opengesteld in de tussentijd.

Rose Bertram en Gregory van der Wiel weer samen?

Yvonne Coldeweijer deelde in haar verhaal op Instagram dat Lil Kleine afgelopen weekend gespot was in Club Air. En daar bleef de juice niet bij, want ook andere mensen werden hier samen gespot. Ze schrijft: “Weet je wie er ook bij ze aan tafel zaten? Gregory v/d Wiel samen met Rose Bertram, als een soort charme offensief na alle juice? Heel apart…”

Wat is de waarheid?

Volgens Yv zou het dus nog zo kunnen zijn dat de twee helemaal niet samen zijn, maar gewoon samen gespot wilden worden om de geruchten van de afgelopen tijd uit de wereld te helpen. Dat zou natuurlijk goed kunnen. Rose Bertram werd namelijk constant gezien met andere mannen. Wat Gregory in de afgelopen tijd heeft uitgespookt, weten we niet, maar die zal heus niet alleen op de bank hebben gezeten al die tijd…

Nog geen reacties