Rosanna Voorwald werd verwijderd van Latin Village

Onze vriend, Reality.FBI, deelt zojuist in zijn story een filmpje dat hij doorgestuurd heeft gekregen waarop te zien is dat Rosanna Voorwald werd verwijderd van Latin Village.

De opgeblazen sekspop staat ordinair te schreeuwen en te blèren tegen de security wanneer ze bij het podium wordt weggestuurd. Wat zou dat plastic ding uitgevreten hebben?

Zelf doet ze op Instagram alsof er niks aan de hand is en ze gewoon de hele dag lekker op Latin Village heeft gestaan, maar daar is dus niks van waar. Ook is er niks waar van haar bruine haren, want in al haar 29 selfie-filmpjes in haar story is een dikke witte rand bij haar haarlijn te zien. EXCUUS: eerder zeiden we dat het van de pruik kwam, maar het is nog erger dan dat: het is een litteken wat ze over heeft gehouden aan vele operaties. Op het moment is er létterlijk niks echts meer aan haar te benoemen.

14 reacties op “Rosanna Voorwald werd verwijderd van Latin Village

 1. vragen zegt:

  Ik heb maar een vraag. Is die dame een ex-vriendin, de huidige vriendin of een toekomstige vriendin van D . Waarom zou je haar anders volgen op insta.

  3
  1
 2. Ggz patient zegt:

  Hoop dat ze nog een goede schop in haar kut heeft gehad met een van die legerkisten. En daar onvruchtbaar van is geworden. Beter voor de mensheid.

  7
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.