Uit eerste hand

Rosaliebeautyx weer boos op Jan Roos

Huh? Rosaliebeautyx heet helemaal niet zo | Roddelpraat Nieuws Rosaliebeautyx sloopt Roddelpraat

Let even niet op haar taalgebruik, want behoorlijk Nederlands schrijven is tegenwoordig uniek. Liever gezegd, als je 15 bent en zo’n waardeloze taalbeheersing hebt zou ik me daar dood voor schamen, maar schaamte is tegenwoordig ook uniek. Enfin, junior transformer Rosalie is heel boos op Jan omdat hij zijn excuses niet wilde maken aan haar.

Jan had gezegd dat ze leek op de combinatie van een vrachtwagenchauffeur en een konijn en dat was inderdaad niet heel erg aardig. De reden dat Jan zijn excuses daar in het nieuwe rectificatieblokje niet voor maakte had er alleen mee te maken dat Rosalie een gore oplichter is. Zoals ook te zien in de nieuwe uitzending. En dat heeft ze dan even niet behandeld in haar reactie.

Wel bijzonder dat één slechte ervaring gelijk een vooroordeel over oude mannen geeft, want dat zou bij andere groepen weleens discriminatie en racisme genoemd kunnen worden.

Maar goed, het is inderdaad niet leuk om iemand van 15 belachelijk te maken. Uitschelden is natuurlijk iets heel anders, maar dat kan ik iemand met zo weinig beheersing van de taal niet kwalijk nemen. Maar ik wist niet hoe oud dinges is. Misschien is het trouwens ook verstandig als je jouw leeftijd als schild wil gebruiken je geen foto’s op Insta plaats waar je een penislolly in je muil duwt.

https://www.instagram.com/p/CRZsza9McDa/?utm_source=ig_web_copy_link

Nog geen reacties