Uit eerste hand

Rogier wil 10.000 euro van Frank

Rogier wil 10.000 euro van Frank Rogier weer van de meisjes

Rogier wil 10.000 euro van Frank Leeeeeeuuuukkkk! Aanstaande donderdag staan de twee in de rechtbank om een einde te maken aan hun vechtscheiding. Dat is in ieder geval waar Frank op hoopt.

Rogier ging naast zijn schoenen lopen

De ‘roem’ is ooit eerder al veel te hoog in de kop van Rogier gestegen waardoor hij toentertijd op de set al een attitude had, behoorlijk begon te snuiven en om eerlijk te zijn gewoon in de goot belandde. Zowel de carrière als de relatie was op dat moment voorbij. Frank zegt tegen De Telegraaf het volgende: “”Hij ging naast zijn schoenen lopen. Bij de opnamen gedroeg hij zich mateloos vervelend. Terwijl de camera’s liepen, maakte hij voortdurend denigrerende opmerkingen, waarmee hij mij beledigde. Ook tegenover de crew was hij niet altijd even vriendelijk. Het gebeurde regelmatig dat de opnamen stil moesten worden gelegd om Rogier tot de orde te roepen en hem tot bedaren te brengen.”

Nu komt eindelijk de rechtszaak om hopelijk een einde te maken aan deze achterlijke situatie. Maaaaar, nu zegt Frank dat Rogier zijn handtekening niet wil zetten, omdat hij 10.000 per maand wil ontvangen van Frank. Niet leeeeuuukkkkk!

[sc name=”promo_roddelpraat_artikel”][/sc]

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

Nog geen reacties