Niet LEEEEEUUUKKK!!! Geen afkoopsom Rogier en Frank

Brachten wij afgelopen uitzending nog dat RTL 3 ton oprotpremie heeft betaald aan Roog en zijn ex, maar de waarheid is anders. Ze zijn die afkoopsom misgelopen omdat Frank de onderhandelingen deed. En dat deed ie dus verschrikkelijk slecht, vindt ook Rogier Smit.

“We zijn gewoon zonder afkoopsom de laan uitgestuurd. En hiervan is Frank de schuldige. Ik heb namelijk een uitstekende advocaat op het gebied van arbeidscontracten. Frank heeft dit allemaal achter mijn rug uitonderhandeld. Als ik daar mijn advocaat op zou hebben gezet, dan hadden we wel kans gehad op die drie ton euro tot wellicht nog veel meer.” Niet LEEEEUUUKKK!!!!

75 reacties op “Niet LEEEEEUUUKKK!!! Geen afkoopsom Rogier en Frank

 1. Robbie zegt:

  Ja ik vind die Frank een beetje een misselijke man aan het worden!! En ik hoop dat Rogier dat Rogier in Roddelpraat komt!!! Er waren ongekend veel ECHTE Roddelpraataanhangers die hem vroegen te komen. Ik kreeg zelfs een hartje op mijn oproep van Rogier, dus gewoon komen Rogier!!! Welke lompe boer laat zich nou 5 ton door de neus boren, dat klopt niet. En zeker niet als er 1 partij niet bij is. Nee ik vertrouw die Frank voor geen ene meter……

  18
  2
    • Gustaff Händelssohn zegt:

     Von den Tastastehl gerießen genomen ist sofirt ühberall damals sterckenhaft unbequem gestaltet. Deshalb gibt’s keinerlei Change mitzueinander damnit um zu ruhren: “Das wüssten wir nicht?”
     Henegau Wunderfells!!
     Und was hat ich dir gesagt?

     Dann guck noch ein Mal. 😳

     10
     2
   • Piet zegt:

    En Don’t Fuck With The Dennis?!

    Ik heb de beste man alleen maar opgeroepen om met een verklaring over de Porsche te komen. Is dat nou zo erg?!

    GN.

    1
    28
    • Mijn eerste keer! zegt:

     Kennelijk brengt de webshop genoeg geld in de broekzak!!

     Ga mijn werkgever ook geen verklaring geven wat ik met de centen van zijn klanten doe!

     Volgas!! Lekkerman!!!!

     9
     2
     • Piet zegt:

      Sorry, maar in tijden van censuur waar ze bij Roddelpraat ook de mond van vol hebben, vind ik het niet echt een geschikt moment voor grapjes nu.

      IK HOOP DAT DE PERS OOK MEELEEST!

      GN.

      1
      24
     • Lisanne Nicolaas zegt:

      GN, serieus geen grap wat ik nu ga zeggen. Je bent ik weet niet hoe vaak geband hier, maar komt steeds terug met een ander ip adres. (signaal 1 dat je niet gewenst bent.) Tot daar aan toe en je reacties waarin je tegen jezelf praat. Maar nu met de nieuwe auto van Dennis sla je echt door. Je voelt je genaaid. Je kan er niet meer tegen. Je doet alsof die auto bij jou uit de garage gestolen is. Ik heb het idee dat je een uitkering hebt, en daarom hier de hele dag kan reageren. En dat je daarom niet al te ruim in je budget zit, maar toch je laatste geld hebt opgemaakt aan de extra uitzending. Nu na de dure decembermaanden heb je waarschijnlijk schulden, terwijl Dennis in een mooie auto rijdt. Je kan het niet meer aan, je bent compleet de weg kwijt.

      AUB zoek hulp, professionele hulp. Dit meen ik echt. Mijn vriend is psycholoog en hij las even mee, maar hij kwam al snel tot de conclusie dat je echt serieus hulp nodig hebt. Dit kan echt uit de hand lopen. Sluit het van je af was zijn advies, maar volgens hem zit je al zover in de problemen, dat je echt professionele hulp moet zoeken. Denk niet dat het vanzelf wel goed komt. Maar zoek echt professionele hulp, klinkt nu niet leuk, maar je zal er over een tijd blij mee zijn (en je omgeving ook, ook al denk je die niet te hebben op dit moment). Ik hoop oprecht dat je er iets mee doet.

      12
      2
 2. Jean-Piere Slager zegt:

  Ik lees het stuk niet eens.
  Ik kom hier alleen om GN een dislike tegeven.

  Die 2 snuivende Chocoladeridders hebben morgen toch weer een andere roddel om hun cokeverslaving te bekostigen

  13
  85
  • Piet zegt:

   Ik wordt geband omdat ik om een verklaring van die Porsche vroeg, en dan kan ik van jou daar nog een dislike voor krijgen ook?! Ga maar gauw het kontje kussen van Kim Jong-un jij!!

   Walgelijke vent!

   GN.

   22
   20
   • Steven zegt:

    Welnee. Altijd fijn om het recht te laten zegevieren. Zolang die nitwit niet gestikt is in z’n chlorofyl-pilletjes moet het maar zo.
    Een complete van zou inderdaad beter zijn voor de maatschappij. Of een postnatale abortus natuurlijk.

    10
    4
     • Haatsmurf zegt:

      Joris is die halfzachte van dumpert en daar zal deze Steven ook wel vandaan komen. Je herkent ze meteen doen alles om topreaguursel te worden en reageren anders onder de topreaguursels om op dump/stats niet in de min te raken. Maar een eigen mening hebben ze niet je kent ze wel zoals de wind waait waait zijn rokje en Steven heeft klein piemeltje dus zelfs in een orkaan zien ze zijn plassertje niet.

      5
      5
    • Haatsmurf zegt:

     Over recht spreken en ondertussen iemand dood wensen???? Misschen veel beter nadenken voor je iets plaatst. Je moet zelfs nog een captcha aanvinken en dan nog denk je niet van “dit kan ik niet zeggen” dat zegt meer over jou dan over Piet A.K.A. Pietje

     5
     7
     • Steven zegt:

      Hè daar, kleine blauwe trol.
      Wat zit je nou te smurfen met je grote hatelijke smurf? Ik zal een dikke blauwe smurf smurfen zoals je nog nooit gesmurfd hebt.

      Maar ff serieus.
      Kunnen jullie door een waterkraan?
      Dan wou ik je smurfen om eventjes voor mij in die pisbuis van Neukgenoot te kruipen en hem een flinke trap in z’n smurfen te geven. Twee mag ook.
      Bedankt en tot smurf.

      Steven

      9
      3
     • Haatsmurf zegt:

      Steven is dit nu echt je tegenreactie? Echt dit? Als smurf zou je zelfs weigeren in een darkroom en als smurf zal ik zeggen dat zelfs jou piemeltje uit een gloryhole te klein is voor mij als smurfje. Dus doe maar niet stoer over je stinkende pisbuis maar wil je wel waarschuwen laat Pietje met rust. Hij is hier vanaf het eerste uur kun jij niet zeggen maar je wilt graag de grote jongen uithangen soort Gargamel maar vergis je niet. Smurfjes winnen altijd

      2
      7
    • Steven zegt:

     O nee, laat ook maar

     Je alias haatsmurf is weer een andere nick dan piet of henk of johhny maar het is altijd weer dezelfde idioot die onzin zit te spuien.

     Treurige vogel. Herstel.
     Treurige vøgel ben je.
     Ga is deaud.

     8
     2
     • Steven zegt:

      Zeg Nøkgedrøkt.

      Scroll voor de gein even naar boven.
      Daar heeft ene Lisanne Nicolaas een volgens mij best serieus adviesje voor jou, aanhakend op jouw misprijzende reacties van de afgelopen dagen op de nieuwe auto van Dennis.

      Ik mag je graag afzeiken omdat ik je een ontiegelijke lul vind, maar ik vind wel dat je moet weten dat er ook mensen zijn die wél begaan zijn met jouw lot. Waarvan Lisanne er eentje is, klaarblijkelijk.

      Dus ff zonder dollen.
      Gezien jouw onmatige gekheid concluderen zij al dat jij echt heel serieus diep in de problemen zit.
      Als dat zo is, als jij in een situatie bent geraakt waar je niet meer uit dreigt te komen dan is het misschien nu tijd om te handelen?

      Vraag even aan Lisanne Nicolaas wat voor soort professionele hulp zij specifiek op mikt -dat soort dingen weet ik niet- maar er is dus echt een goede kans dat je weer de controle terug kan krijgen over je eigen leven.
      Dat is toch wat je wil?

      Succes pik.
      En anders zie ik je graag terug op de BBQ.

      Best regards,
      Steven

      5
      0
     • Johnny de Mol zegt:

      IK NEEM AAN DAT DIT BERICHT VOOR MIJ IS BEDOELD KLEINE STEVEN, OMDAT JE OP EEN REACTIE VAN MIJ REAGEERT?

      VOLGENS BEN JIJ JUIST SCHIZOFREEN EN HEB JIJ DAT BERICHT VAN ‘Lisanne Nicolaas’ GESCHREVEN WANT KAN ME NIET VOORSTELLEN DAT EEN VROUW VAN EEN HERSENKRAKER OP EEN PAUPER SITE ALS RODDELPRAAT ZIT.

      NU JIJ WEER STUK STRONT.

      1
      2
     • Steven zegt:

      Sorry. Geen mening.
      Ik was het niet.

      Maar je gelooft wat je wil.
      Als je in de shit zit: er zijn dus mensen die jou wél willen helpen.

      4
      0
     • Johnny de Mol zegt:

      AH KLEINE STEVEN GAAT NU INEENS LIEF DOEN. AHHH

      NEE, JE BEGINT KEIHARD DOOR DE MAND TE VALLEN JONGEN!!

      0
      0
     • Steven zegt:

      Deal with it makker.
      Een uitgestoken hand?
      Er is iemand die misschien kan helpen.

      Ik ben het niet.
      Ik ga er ook niks meer over zeggen.
      Maar ik denk dat zij wel een idee heeft wat er speelt, en misschien kan ze jou op de goede weg helpen.
      Ik weet er te weinig van.
      Dus rooi het ff met haar.

      Succes.

      2
      0
     • Johnny de Mol zegt:

      KLEINE STEVEN BEGINT AL NET ZO’N ZIELIGE LEUGENAAR TE WORDEN ALS DIE TWEE BLOCKENDE OPLICHTERS.

      0
      1
 3. Jemoeder zegt:

  Lol, frank zijn schuld 🤣🤣 wie snuift zich hier de hemel in… wie is de weg kwijt?? Niet frank… eigen schuld rogiertje… dat wordt kontjeverkopen voortaan aan iemand anders met geld, zodat je weer teert op andere..

  0
  0
 4. Johnny de Mol zegt:

  IK ZIT NU FF OP DE PHONE VAN M’N MEISSIE WANT IK BEN GODVERDOMME GEBLOCKT DOOR DIE OPLICHTERS. ZIJN ZE NOU HELEMAAL VAN DE POT GEPLEURT!!

  1
  5
  • Steven zegt:

   Treurig figuur ben je.

   En nou beweren dat je een meisje op je zolderkamer hebt zitten?

   Ééntje van latex denk ik, met een ventieltje.

   Je bent een schizofrene zieligerd Nøknøt, en je zit misbruik te maken van Johnny de Mol z’n goede naam.

   7
   1
   • Johnny de Mol zegt:

    IK BEN STEVEN EN IK HEB EEN GROTE MOND OP RODDELPRAAT MAAR IN HET ECHTE LEVEN BEN IK KLEIN ZIELIG BANG MANNETJE.

    GAAT MAMMIE JE ZO NOG EEN VERHAALTJE VOORLEZEN VOOR HET SLAPENGAAN KLEINE STEVEN?

    1
    6
    • Steven zegt:

     Vanwaar de hoofdletters?

     Ben je in de war geraakt?
     ¿Hoe is het mogelijk?
     Welke kleuren krijg jij s ochtends?
     En hoeveel moet je er slikken?

     Nou ja. Je bent een ongevaarlijk manneke en met een beetje mazzel pis je vannacht niet in je bed.

     Tenzij er een grote vriendelijke zwarte man langskomt in je slaapkamer om heel zachtjes een pingpongbal in je luchtpijp te duwen. Dan pis je waarschijnlijk wel in je bed, en dat is dan ook gelijk het laatste wat je ooit nog doet.

     Als je mij even je telefoonnummer geeft dan stuur ik je een berichtje als hij in de straat is. Dat belooft ik.

     4
     2
    • Steven zegt:

     Treurig figuur ben je.

     En nou beweren dat je een meisje op je zolderkamer hebt zitten?

     Ééntje van latex denk ik, met een ventieltje.

     Je bent een schizofrene zieligerd Nøknøt, en je zit misbruik te maken van Johnny de Mol z’n goede naam.

     0
     2
     • Johnny de Mol zegt:

      VOLGENS MIJ BEN JIJ IN DE WAR STUK VERDRIET, JE POST GODVERDOMME JE REACTIE VAN DENET NOG EEN KEER!!

      2
      0
     • Haatsmurf zegt:

      Zie je dat dat jij een meewaaiertje bent van dumpert? Ga gewoon daar lekker je gal spuwen en wees eens niet bang voor minnetjes schijtluis. Steven ik garandeer ik je nu al 1 ding en deheer NG kent mij niet en krijgt waarschijnlijk vanuit een onbekende hoek hulp van een smurfje maar nogmaals Gargamel ga met je kat Azrael spelen en donder gewoon op ga weg dumpertkneus.

      1
      1
     • Steven zegt:

      Jongûh, je kan van mij de smurf smurfen.
      Ik zal het je nog smurfer vertellen:
      Ga jij ff met je smurf de smurf doen, dan zien we straks wel wie het laatst smurft.

      5
      0
 5. Pluisje zegt:

  Wat is dit allemaal voor onzin zeg. Ja dit keer doe ik er ook even aan mee, maar mijn lieve hemel…..

  60 reacties waar 9 van de 10 er twee of drie ruzie met elkaar maken.
  Ruzie over iets wat helemaal niets met het bericht te maken hebben waar ze onder hebben gereageerd.

  Pfffff…. Dat sommige mensen niet moe van zichzelf worden.

  Fijne nacht/ochtend iedereen!

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.