Roger Kremer nieuwe baan in de media

Stond de man van Melanie Suijkerbuik (LDW) nog niet zo heel lang geleden nog op de kermis bij de muntenschuifautomaten, Roger gooit het nu over een geheel andere boeg. Hij wordt DJ bij de uiterst bekende zender LikeNL. Elke woensdag van 9 tot 12 uur kan je de mooiste Hollandse hits horen bij de man die graag blaft, maar niet bijt.

Wel grappig dat je een Nederlandse zender hebt waar verschrikkelijk slecht Nederlands wordt geschreven. Het is ten eerste volkszender en niet volks zender. En ten tweede moet de titel van het programma ‘Holland wordt wakker’ zijn met dt. Ongelofelijk domme natnek.

9 reacties op “Roger Kremer nieuwe baan in de media

 1. Roger Roos zegt:

  De titel kan ook gebiedend bedoel zijn, dan klopt de spelling gewoon. Maar goed, vanuit meerdere oogpunten naar iets kijken is niet altijd het sterkste punt van Jantje. Ben wel fan verder hoor <3

  9
  7
 2. Jan van Lauwersoog zegt:

  Het leven was al fantastisch zonder dat ik van deze Kremer had gehoord.
  Nu heb ik eens gegoogeld naar de omvang van z’n nøkertje Melanie Suikerbuijk en zeg, na de eerste verbazing en de braakneigingen vraag ik mij oprecht af: wat was deze Kremer denkende toen hij ’s ochtends wakker werd met een duffe kater en dat weijff naast zich tussen de natgezwete lakens OF had hij het leven reeds opgegeven en interesseert het hem geen ene flicker meer?
  Je vraagt je toch af.

  En ook hoe hij en die kinderen op de foto het presteren om met de voetjes op de vloer te blijven bij een zo onmogelijk dik vrouwenlichaam dat welhaast zeker een eigen dampkring en autonome zwaartekracht bezit zo groot. Nou ja, dat vroeg ik me eventjes af.
  En verder interesseren deze kampers me geen ene bochel en het zal me aan m’n roestige reedt jeuken wat ze doen of vinden.

  Dikke wijven en ananassen: Altijd -1

  17
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.