Ook Roger Kremer noemt uitsluiten Roddelpraat karma


Hahahahaha, Roger Kremer (de nieuwe vent van Melanie). De man die op de kermis van Alkmaar onze Jan wel even in elkaar ging beuken, waar Jans zoontje van 11 bij was. Meneertje de Kermisklant kwam aanrennen en pakte onze bebrilde vriend bij de arm om hem even achter de attractie waar Roger werkt te sleuren. Dat lukte niet helemaal omdat Jan een kop groter is en gelijk vertelde het hoofd van Kremer professioneel te verbouwen.

Stond ie dan te trillen als een rietje. Nou, die Roger Kremer vindt het karma dat Roddelpraat niet mee mag doen voor de Televizier-ring. Toch vreemd dat hij wil smeekte om zijn vrouw geen lelijk dik wijf meer te noemen en nu dit. Wat wil je nou, kleintje?

38 reacties op “Ook Roger Kremer noemt uitsluiten Roddelpraat karma

 1. Robbie zegt:

  En straks weer janken zeker, dat er aanhangers bij hem verhaal komen halen wat dat allemaal is?? “oh ik zit nu overspannen thuis’ blablabla. Vuile bloedhond dat het is met zijn wijf dat elk sprintje wint naar het all you can eat buffet………….

  24
  0
 2. The godfather zegt:

  Ik weet niet wat meer karma is. Niet mee mogen doen aan een infantiel tv prijsje of elke dag na het oliebollen bakken opgescheept zitten met een lelijk dik wijf en 3 lelijke kinderen en elke dag ketjap manis moeten eten.

  4
  0
 3. Ketjap Anus zegt:

  Whahaha Calimero Kremer!
  Je vraagt er nu ook gewoon zelf om ouwe inteelt tokkie.. Van Jan blijf je af. PUNT..
  En straks weer janken als hij weer met oliebollen wordt bekogelt.
  Wordt een lange winter in je oliebollenkraampje vriend!

  En veel plezier met die zeekoe, 1x stoten, 3x stuiteren..
  Hoppa!! Meemaken, der bij zijn! Dit moet je doen, dit moet je voelen!!

  2
  0
 4. Buurtbewoners M Suikerbuik zegt:

  Kremer ga eens verhuizen. Iedere nacht gillen als een speenvarken als Melani met haar giga billen op je smoeltje gaat zitten. We zijn het zat, eat hat ass out of stop met janken

  0
  0
 5. Roze Roger over de bips zegt:

  Sinds het mogelijk is om via Instagram ook plaatjes te sturen is deze kermisklant ook van de party. Voor Twitter moet je kunnen schrijven.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.