Roddelpraat op 2 in de Podcast top100

We begonnen op nummer 7. Daar zou elk ander platform een moord voor doen, maar Dennis en Jan konden er niet zo goed tegen dat ze achter die verschrikkelijke flapdrollen van Hofman stonden en dus hoopten ze op beter. En het is gelukt hoor! De mannen staan op nummer 2 en hebben die nagellaknichten verstoten.

We gunnen de Meilandjes de koppositie, dus zijn erg bij ende tevreden dat we nu reeds op zilver staan. Dank aan alle luisteraars.

13 reacties op “Roddelpraat op 2 in de Podcast top100

 1. Jan Boos zegt:

  *plop* dat moeten we vieren met een biertje. Niet dat het mijn eerste is vandaag, whahaha. Zometeen maar weer eens op mijn dikke wijf kruipen.

  8
  28
 2. Helaas volgende keer beter zegt:

  Iedereen dacht dat het de online gestreamde crematie van Roos zou zijn. Viel dat even tegen. Volgende keer beter doen Janus. Dat ze je even plezierig op de kooltjes leggen. Aan een spit past beter bij een varken. Maar ja wie wil er nu een hapje nemen van dat door alcohol en vette vreterij vergiftigde karkas

  1
  30
 3. Kleintje pils zegt:

  Bij Spotify wel ja google ff verder da zie ikdat de podkast van Maarten van Rossem op 2 staat en ik ken behoorlijk veel mensen die dat luisteren

  0
  13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.