Schijtvermoeiende Hofman broers winnen weer wat

Tim Hofman is heel boos op Hugo de Jonge

Alleen al die vermoeiende rotkop van de middelste maakt mij het lastig om niet boos te worden. Wat een pedante enge aapjes zijn die Hofman jongens toch. En als je zo’n vervelend hippe Amsterdamse gloed over je hebt en je bent een deugneus eerste klas dan regent het prijsjes jouw kant op. Ook de door en door corrupte The Best Social Awards.

Staan ze weer. Die Tim kan nog wel wat, die andere 2 trutjes niet.

https://www.instagram.com/p/Cd_enF9seAH/?utm_source=ig_web_copy_link

10 reacties op “Schijtvermoeiende Hofman broers winnen weer wat

 1. Niet Mokken zegt:

  En De Televizierring 2023

  Gaat Naar……….
  ┌───── •✧✧• ─────┐
  -R O D D E L PR A A T-
  └───── •✧✧• ─────┘

  15
  2
 2. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Zo’n leuk kind die Tim..zo naïef ook..was er zo van onder de indruk dat er ook huwelijken van een uur gesloten werden in Den Haag..off all places! Maar het mooie is dat ons Tim nu de boer op gaat, de wijken ingaat om te kijken hoe het gesteld is in NL met de Islamisering van ja..Den Haag. Jaja die jongen gaat het een en ander aan de kaak stellen. Hopelijk worden de Moslim broeders niet te ”BOOS” op hem.

  3
  3
  • Haldie zegt:

   Met dien verstande dat ze allebei en niet goed en vreselijk irritant zijn/waren.

   1
   0
 3. Pascale zegt:

  Tim Hofman is verschrikkelijk 😤 stom en ook een klootzak haat hem ik ben zo erg boos 😡 op hem en ik word verdrietig 😭 ervan wat hij dit jaar heeft gedaan ✅ bij the voice of Holland bemoeien met iemand anders zijn privé leven met BN’ers als zoals Ali B kapot maken heel erg gemeen 😢 😪 en ik vind roddelpraat Dennis Schouten en Jan Roos zijn ook verschrikkelijk 😤 stom en stelletje haters en praters laat mijn idool en rapper met rust familie en gezin kapot makers niet leuk 😒 Yvonne Coldeweijer is ook verschrikkelijk 😤 stom wijf ik haat haar die stomme bitch. ,trut en kutwijf sorry 😢 voor dat ik zomaar doe uitschelden maar dat komt omdat ik zo kwaad 😡 en boos 😤 ben op hun 4 vieren hun moeten op houden met dat geroddel en gehaat en over anderen BN’ers roddelen en als ze jullie terug pakken gaan jullie janken 😢 😪 😭 dan moet je ook niet over anderen praten. En roddelen en dan krijg je ervan als mensen en heel Nederland boos 😡 en kwaad 😤 zijn op je net goed 👍

  0
  0

Reacties zijn gesloten.