Uit eerste hand

Rob Goossens vergelijkt Waylon met Marco Borsato

Rob Goossens vergelijkt Waylon met Marco Borsato

Bij RTL Boulevard wordt ook een podcast gemaakt, genaamd ‘De BLVD Podcast’. Hierin praten Luuk Ikink en Rob Goossens over verschillende onderwerpen. Dit keer gaat het over de actie van Waylon bij Boerderij van Dorst en zijn verhaal over de ‘erectiestoornis’. Rob Goossens vergelijkt Waylon met Marco Borsato.

Slap verhaal

Tijdens de zwangerschap van Bibi heeft Waylon buiten de pot gepist. Dat werd eerder al bekend, maar nu maakte hij in Boerderij van Dorst bekend waarom hij dat gedaan. Het ‘demoon’ wat het veroorzaakte, was zijn l*l die niet meer omhoog kwam. Hij wilde dat dus buiten de deur gaan uitzoeken. Of terwijl: hij vond z’n eigen zwangere vriendin niet meer geil genoeg.

Luuk en Rob vinden het verhaal van Waylon ook erg slap (haha, ja, leuk). Luuk en Rob moeten hard lachen om het fragment, maar brengen ook ter sprake of het niet misschien ingestudeerd is. Luuk denkt dat Waylon dit er plotseling aan tafel uit gooide zonder dat van tevoren bedacht te hebben. “Iedereen valt dan een beetje over hem heen – ook wel heel naar zo voor Bibi om allemaal te horen, maar ik vond het ook wel weer… als je daar komt en je opent je hart naar Raven toe en dit is een verklaring voor wat er gebeurd is. Dat vind ik dat eigenlijk ook wel weer te prijzen, dat ‘ie het dan toch maar zegt.”

Rob Goossens vergelijkt Waylon met Marco Borsato

Rob denkt precies het tegenovergestelde. Hij denkt namelijk wel dat hij het vooraf bedacht had. Hij vindt het verhaal namelijk vergelijkbaar met die van Marco Borsato. “Het is weer uitleggen van: als het thuis nog enorm stoomt tussen de lakens, was dit waarschijnlijk niet gebeurd. Door het dan intimiteitsvacuüm te noemen of het op een erectiestoornis te gooien maak je het op een bepaalde manier abstract. Terwijl, je bent er nog steeds zelf bij. Ik had het gevoel dat hij voor zichzelf het gevoel had van: nu kan ik het aan mezelf verkopen dat ik die fout heb gemaakt”, aldus Goossens.

Oké, de vergelijking met de smoes kunnen we helemaal begrijpen. Maar verder lijken de situaties toch weinig op elkaar, toch? Voor zover we weten heeft Waylon niet aan minderjarigen gezeten. Toch? Of komt er straks opeens een goor nieuw verhaal naar boven? Laten we het hopen van niet.

Bekijk hier het fragment uit de podcast.

Nog geen reacties